Aktywne Wpisy

Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?

banans +37
Abstrachując o tej całej dyskusji o samej pandemii i tego czy to było sztucznie czy naturalnie wywołane, zauważyłem że od 2020r. zmieniło się bardzo wiele rzeczy, ale najbardziej, to to że ogólnie ludzie się bardzo zmienili, tak jakby ktoś Nam wtedy "przestawił" coś zbiorowo w naszych mózgach. Jest o wiele trudniej o wartościowe znajomości, nie mówiąc już o szukaniu tej drugiej połówki. Też od tamtej pory czuć że tak jakby energia świata

A jak ja podwożę czasem kolegę z pracy, to on jest zobowiązany do wylizania mi pieroga, czy w drugą stronę to nie działa?
@Fafnucek: zgoda, ale czy możesz zdradzić sekret jakie jest to preludium?
Czyżby jakiś szybki g---t bez wcześniejszej rozmowy?
@uhu8: no musisz napisać poda ie 3 kopiach, podstemplowane przez mamę i tqtę i dziewczyna ma 30 dni na odpowiedź.
Dżizas, nie ma żadnych sekretów, tajnych formułek, ani niebywałych planów w 15 krótkich punktach. @Passarinho: japrdl, następny. "zainwestował w laskę" xd.
@Fafnucek: ale przed przedstawieniem się i rozmową, czy zamiast? Po prostu widzę "o fajna d--a" i daję jej papiery do podpisania?
Faceci niby chcą mieć wszystko wprost, ale ja mam się domyślać, kto jest akurat miły a kto chce zaruchać? Z
@Passarinho: Straty oszacowano na 2 zyla
@Fafnucek: Bo to trzeba uzupełniać tym co powinni robić.
@Fafnucek: A może właśnie to mirabelki powinny się nauczyć, że to jest tak?
A jak do ciebie ktoś przyjdzie i powie "Stary masz 10 PLN." to pewnie powiesz "Ni hui."?