Aktywne Wpisy
snickers111a +112
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
jacas +236
Mordo, jaka wojna, pandemia, wsiadaj jedziemy do finału Ligi Mistrzów
#mecz
#mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
A jak ja podwożę czasem kolegę z pracy, to on jest zobowiązany do wylizania mi pieroga, czy w drugą stronę to nie działa?
@Fafnucek: zgoda, ale czy możesz zdradzić sekret jakie jest to preludium?
Czyżby jakiś szybki gwałt bez wcześniejszej rozmowy?
@uhu8: no musisz napisać poda ie 3 kopiach, podstemplowane przez mamę i tqtę i dziewczyna ma 30 dni na odpowiedź.
Dżizas, nie ma żadnych sekretów, tajnych formułek, ani niebywałych planów w 15 krótkich punktach. @Passarinho: japrdl, następny. "zainwestował w laskę" xd.
@Fafnucek: ale przed przedstawieniem się i rozmową, czy zamiast? Po prostu widzę "o fajna dupa" i daję jej papiery do podpisania?
Faceci niby chcą mieć wszystko wprost, ale ja mam się domyślać, kto jest akurat miły a kto chce zaruchać? Z takimi,
@Passarinho: Straty oszacowano na 2 zyla
@Fafnucek: Bo to trzeba uzupełniać tym co powinni robić.
@Fafnucek: A może właśnie to mirabelki powinny się nauczyć, że to jest tak?
A jak do ciebie ktoś przyjdzie i powie "Stary masz 10 PLN." to pewnie powiesz "Ni hui."?