Dnia 30 września o godzinie 5 nad ranem: kobieta została zaatakowana słownie przez kierowcę korporacji JAGA TAXI. Dziewczyna jest kierowcą BOLTa i tamtego ranka zaparkowała swój samochód na parkingu przy ulicy Lipowej 6. Niestety, dla szanownego taksówkarza światła automatyczne OZNAKOWANEGO samochodu były niesamowicie rażące i postanowił coś z tym zrobić. Początkowo, jedynie wyzywał i chciał pozbyć się dziewczyny z parkingu. Mężczyzna wyzywał i przez cały (niemal) monolog używał wulgarnych słów. Posypały się
@Ciekawski666: Już nie pierwszy raz słyszę o niezrównoważonym psychicznie kierowcy jaga taxi. Poza tym taxi=hiv, kierowcy bolta w Białymstoku- rewelacja!
@Ciekawski666: :D Jeśli jeżdze taksówką, to zawsze jeżdżę właśnie Jaga Taxi. Wybór dokonany z 10 lat temu. Wcześniej jeździłem Cool-tura taxi, ale z czasem się okazało, że jakoś niewiele mają wspólnego z kulturą. A w Jadze właśnie spoko, bez burczenia kierowcy i tak dalej.
Ale po obejrzeniu tego filmiku zadzwoniłem po 857111111 (numer do jagi znam, bo jak mówię korzystam), powiedziałem, że pewnie widzi pani w historii, że często z nimi
XD. Tego jeszcze nie grali. Pani doktor z ukrainu narzeka że egzamin dopuszczający do pracy w Polsce jest UWAGA po polsku. Czaicie to? To tak jakby Polak jadący do Niemiec narzekał że egzaminy są po niemiecku. #medycyna #lekarz
https://www.facebook.com/spotted.b1/videos/447990599200128/
W komentarzu opis filmu.
#bialystok #taxi #bolt #patologiazmiasta
Dodałem też znalezisko na główną, dla szerszego zasięgu.
Podobno w Białymstoku ostatnio są bardzo na to wyczuleni
Ale po obejrzeniu tego filmiku zadzwoniłem po 857111111 (numer do jagi znam, bo jak mówię korzystam), powiedziałem, że pewnie widzi pani w historii, że często z nimi