Aktywne Wpisy

pekas +115
#lotr #wladcapierscieni #film #grafika
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
źródło: temp_file4442000766932338146
Pobierz
Umeraczyk +25
Od 15 minut obchodzę 26 urodziny, teraz muszę płacić podatki jak dorosły wciąż mając 15 lat mentalnie i fizycznie 21 (。◕‿‿◕。)

""
jest tylko widoczny na normalnym menu a jak zjedziemy stronę i zrobi się fixed-menu to już nie ma top bara (╯︵╰,)
https://demo.goodlayers.com/infinite/homepages/nursinghome/
#pytanie #programowanie #javascript #jquery #js
wrzuć top bar do headera
źródło: comment_r7qVm8UQSosQ0FhgqzJBIfHkAszfKRFP.jpg
PobierzTak coś takiego, żeby pasek górny (top bar) był "przyklejony" do menu
Niestety takie coś nie jest wystarczające
.menu {position: fixed;
}
lub intersection observer/event listener i dodanie klasy
hiddenpo zescrollowaniu@DVNK: niezbyt rozumiem co ty chcesz tam ukrywać albo co dawać na fixed, widziałeś tą strone z motywem ?
Ten pasek trzeba przykleić przez
.infinite-top-bar {position: fixed;
Wtedy już trzeba kombinować z JSem, albo upewnić się że nie będzie miał więcej niż 67px.
Co jest bez sensu? Poleciłem mu to, bo to rozwiązanie odpowiada na jego pytanie.
Naprowadziłem go, resztę może sobie rozwiązać sam.
Co się czepiasz?
Po co ma stylować top-bar na 67px, albo pisać do tego specjanie JS'a skoro wystarczy przerzucić z jednego miejsca do drugiego - dla mnie to bez sensu, tym bardziej że nie naprowadziłeś go i nie powiedziałeś tego co trzeba jeszcze zrobić a myśle że gdyby to wiedział to nie było by wogóle tego pytania.
No to podaj kod do swojego rozwiązania chętnie obejrzę i ocenię.
Bo na razie tak troszkę ściemniasz.
Moje rozwiązanie działa. Kod który podałem robi dokładnie to o co OP poprosił.
A ty na razie tylko krytykujesz moje rozwiązanie. Podaj swój kod.
.infinite-top-bar{z-index:1;
}
Pisze przecież że wystarczy przerzucić z jednego miejsca do drugiego. Co tu można ściemniać XD
I nie robi dokładnie tego bo wystarczy że top-bar zacznie się 'składać' i menu będzie na nim/pod nim nie chce mi się sprawdzac
źródło: comment_9uIQZdmzIZlNq5B0flXKekdMT0wXJQNt.jpg
Pobierz