Wpis z mikrobloga

Przecież to jest niepojęte. To nie jest przemilczenie. To jest kłamstwo. Nie można z tym nic zrobić?

@toporek1234: Witajcie w rzeczpospolitej pisowskiej. A teraz przypomnij sobie jak klaskaliście i pluliście gdy ludzie protestowali przeciwko własnie upartyjnieniu mediów i sadów. Poczekaj tylko jaki cyrk się zrobi jeśli jednak pis nie zgarnie sejmowej większości, wtedy dopiero opozycja z konfą włącznie poczuje moc nadużyć xD
  • Odpowiedz
@czynastolatek: Widze syndrom wyparcia trwa nadal, ale czego innego spodziewać się po szurze, który nawet nie przeczytał źródła. Koniec końców to źle gdy fakty burza urojenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może nagle zaczniesz mi wmawiac że popieraliście komora czy nie trollowaliście petru? Tylko zawsze byliście jednym wielkim antypisem. XD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Osobiście nawet jestem bardzo ciekaw scenariusza gdy konfederacja wchodzi do sejmu. Bo na 99% wówczas pis nie ma mandatów do samodzielnej władzy i zacznie klasyczną operację "kupowania" posłów stanowiskami, jak to było za ich pierwszych rządów lub po wyborach samorządowych. Ciekawe czy to pęknie XD

@grubson234567: Jestem przekonany, że dzień po ogłoszeniu wyników wyborów PiS kupiłby już kilkoro posłów konfederacji (tylu, ilu byłoby im potrzebnych). Pewnie nawet sami by się
  • Odpowiedz