@GreenMario: 1800 w klinice w Warszawie. Wazektomia.com Jestem po zabiegu (robiłem w czerwcu). Wchodzisz, płacisz, 30 min grzebania Ci przy jajach (trochę nieprzyjemne szczypanie), biały dymek i smród przypalania nasieniowodu (chyba), ubierasz majty i wychodzisz.
@budus2: Sam zabieg jest w znieczuleniu miejscowym. W moim przypadku podczas zabiegu bólu nie czułem tylko lekki dyskomfort. Po zabiegu leczenie bez problemów. Zabieg miałem (ponad 5 lat temu) w czwartek rano więc po nim do poniedziałku starałem się dużo leżeć aby szwy nie pękły.
@Janusz_w_sandalach: Szwy? U mnie nie było żadnego szycia. Mała dziurka i tyle. Lekarz nic specjalnego nie zalecał z nią robić. Normalna higiena jak zawsze. Ja robiłem w tym roku to może się już coś zmieniło.
@JemioloSeba: Ja miałem szwy ale, tak jak pisałem wcześniej, zabieg miałem ponad 5 lat temu w uk gdzie jest robiony za free dlatego może było to inna metoda.
źródło: comment_pA78ZfGKLsDAVlIMwmksSlk8l4hoFX7F.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jestem po zabiegu (robiłem w czerwcu). Wchodzisz, płacisz, 30 min grzebania Ci przy jajach (trochę nieprzyjemne szczypanie), biały dymek i smród przypalania nasieniowodu (chyba), ubierasz majty i wychodzisz.
Komentarz usunięty przez moderatora