Wpis z mikrobloga

• 0
Drogie Mirki i Mirabelki mam pytanie odnośnie mody. Wybieram się za 2 tyg. po raz trzeci w tym roku jako gość na Wesele. I stwierdziłem, że mam dość tej klasyki (granatowy garnitur + jasna koszula).
Zainteresowałem się stylem klubowym/koordynowanym który bardzo mi się podoba i mojej narzeczonej też( ͡º ͜ʖ͡º)

No i teraz pytania, jak to najlepiej skompletować. Macie do polecenia jakieś blogi? Inspiracje?

I gdzie najlepiej (nie za miliony monet) to kupić. Może macie do polecenia jakieś konkretne sklepy w Warszawie gdzie doradzi ktoś bardziej doświadczony niż Kasia "uczę się".

Moze macie też jakieś rady?

#pytanie #modameska #polskiewesele #wesele #moda #ubierajsiezwykopem #warszawa
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jedmar: a nie lepiej po prostu jakiś fajny krawat np. z grenadyny i fantazyjna poszetka? Może koszula na spinki? Z białej jednak bym nie rezygnował, co najwyżej jakaś faktura jak herringbone, ewentualnie zaszaleć z kołnierzykiem np. club albo tab collar? Będzie subtelniej. Jak zestaw, to raczej szare spodnie i granatowa góra, ewentualnie w jakąś kratę, ale te chyba jednak spektakularniej wyglądają w świetle dziennym. Dobrze dopasowany garnitur zawsze zrobi lepsze
  • Odpowiedz