Aktywne Wpisy
byferdo +247
Tja88 +225
Jadę właśnie MPK odebrać samochód z serwisu. Autobus przesiadkowy oczywiście mi uciekł, bo pierwszy miał opóźnienie i na kolejny kwitłem na przystanku pół godziny. Przejechanie 10 km zajmie mi 1,5h. XD
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
#bekazpodludzi #mcdonalds #takaprawda
Bo masz 18 lat i jest to praca na wakacje.
Już widzę niektórym kapitalizm zrobił kisiel z mózgu.
To po cholerę są te numerki? Jak jest taka opcja to można z niej normalnie skorzystać, inaczej po cholerę by to umożliwiali?
@kluha666: Najwyraźniej im to odpowiada. Gdyby tak nie było, to by tam nie pracowali.
@quercy: https://sjp.pwn.pl/slowniki/restauracja.html
restauracja I «lokal gastronomiczny z obsługą kelnerską, w którym spożywa się posiłki przy stolikach»
¯_(ツ)_/¯
@WilecSrylec: nie robi wykwintnej, nie płaci minimalną
@ZnienawidziszMnie: (ʘ_ʘ). No kurła dawaj adresy, bo takich parametrów razem nie spotkałem.
Pamiętam taką akcję sprzed lat. Rzecz działa się w nieodżałowanym Burger Kingu w Warszawie vis-a-vis Smyka. Późny wieczór, gastrofaza, wszedłem sobie coś oszamać na szybko. Kilka stolików obok jakiś koleszka, wyglądający na trzeźwego, rozebrał burgera na czynniki pierwsze, wymieszał z frytkami, polał keczupem i zaczął wpierdzielać paszczą wprost z tacki, bez użycia rąk :) Podchodzi za chwilę do niego ktoś z obsługi,
@podjad3k: @podjad3k: Nikt im za to #!$%@? nie płaci więcej niż wcześniej, poza tym pracownik zamiast wydać jedzenie dziesięciu klientom biega po sali i szuka gdzie jaśnie pan sobie siedzi (oczywiście jest to najdalszy zakątek sali). Gardzę, tfu.