Aktywne Wpisy

drakonia +1098
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

SirPoopyTail +458
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

źródło: comment_kUBgcvj7DSPiX7gsWSlmqsMiyYkIgjAq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Muszę jeździć komunikacji miejska z menelami :(
stad ta depresja anon
Polecam w tę monotonie (coś co nie zajmuje dodatkowo czasu po czy przed robotą tylko podmienić w tej monotonii, dojazd do pracy czy coś) dodać coś co lubisz robić choćby każdy miał cię wyśmiewać po prostu stajesz na głowie żeby to robić. Ja np zmieniłem środek komunikacji na
źródło: comment_53zonNwr5UnLBkV9wbxtHYLYgrfQOzTP.jpg
Pobierz