Wpis z mikrobloga

Absolutnie nic nie przemawia za kupnem, trochę lepsza grafa (a silnik i tak wspiera zero zniszczeń otoczenia), inne mapy, a prócz tego to właściwie mamy MW4.. i dalej można robić spawnkille granatami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wyobrażam sobie grania na tych klaustrofobicznych mapach... Za dużo BFa. Do tego te irracjonalny ttk. Nie, nie, poczekam na następną część BF. Może nie #!$%@?ą go jak V ( ͡º ͜ʖ͡º)
@guest: Mi tam się podoba i poważnie rozważam zakup tej gry.Może nie na premierę, ale jednak. Nie kupowałem Codów od MW3. Sporo bugów i jakiegoś doczytywania tekstur, ale to tylko beta. Ciekawy system levelowania broni i modyfikacji jej, fajny feeling strzelania i ogólnie jakoś mi się spodobał. No i wiadomo, nie ma trybu single player, a COD singlami stał. Jak dla mnie spoko.
@ch4k4l4k4 A ja dla porównania nie potrafię się
@guest a mi się podoba, szybka rozgrywka, realizm (tu mam na myśli bardziej to ze nie ma jakiegoś biegania po ścianach itd). Ostatnio mam chęć do grania w fps typu deathmatch a teraz w dobie battle royale nie ma za dużo takich gier. Ja raczej kupię, chociaż cena trochę za wysoka...