@Siemahej: petarda, obok cyklu Wieży to moja ulubiona powieść Kinga. Bardzo działa na wyobraźnię, dużo lepiej niż te pisane na jedno kopyto jego powieści grozy. @Piottix: jeśli czytałeś do tej pory same jego horrory to mogę tylko powiedzieć że Bastion to zupełnie inna bajka.
@atteint: ... no ale to domena Kinga... najpierw przez kilkanaście stron maluje otoczenie, żeby potem w kilku zdaniach opisać w nim właściwy wątek ( ͡°͜ʖ͡°)
Kochani, dotarła, czytam. Póki co jest super, chociaż nudzą fragmenty nie dotyczące głównego wątku. Ale w gruncie rzeczy poki co jak najbardziej na plus. :D @florekflorek @RobertKowalski @MMM22 @zloty07 @PanPapryk
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
Zamówiłam i już nie mogę się doczekać. B)
#stephenking #stefankrol #ksiazki #czytambolubie
źródło: comment_8dgcm0YbEVUdbNSSOK8BBNEu5AQTu80w.jpg
Pobierzczego nie mozna powiedziec o @Omefa1995 i tej dziewczynei no :c no prosze
@Piottix: jeśli czytałeś do tej pory same jego horrory to mogę tylko powiedzieć że Bastion to zupełnie inna bajka.
@Siemahej: ... powiem tak... typowy #stefankrol jest typowy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ... mnie się zajebiście książka podobała - polecam!
@atteint: ... no ale to domena Kinga... najpierw przez kilkanaście stron maluje otoczenie, żeby potem w kilku zdaniach opisać w nim właściwy wątek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Siemahej: ... polecam też Wielki Marsz... po lekturze bałem się iść do Biedry po bułki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_gzFZMlfcl5728y9MYSSLUyx7skQjDtvy.jpg
Pobierz