Wpis z mikrobloga

• 335
Dobra Mirasy. Update po wypadku, choc nie wiem jak wolac :/ Wypisano mnie ze szpitala. Mam zwplnienie na 4 tygodnie. Obrazenia: potluczona i otarcza lewa noga, oraz zlamana lewa lopatka. Policja widziala jedno nagranie i orzekli wine samochodu, bezdyskusyjnie. Niestety na nagraniu nie widac tablic sprawcy! Baba zwiala z miejsca zdarzenia bez udzielenia pomocy! Sprawca byla kobieta okolo 30tki w czarnym Volvo SUV, najprawdopodobnie XC90. Miala ciemne duze okulary i ciemne wlosy spiete z tylu. Do wypadku doszlo na ulicy Grunwaldzkiej, w okolicy numeru 139, zaraz za taka lodziarnia (stoi tam zabytkowy Citroen) w strone McDonalda, okolo godziny 12:00. Zlozylem zeznania, bylem trzezwy. Policja zabezpieczytal tylko to nagranie, na ktorym widac kto zawinil, ale nie widac na nim tablic. Gdzie mozna uderzyc, aby to rozdmuchac? #motocykle #poznan #motomirko #wypadek #wykop
Dymass - Dobra Mirasy. Update po wypadku, choc nie wiem jak wolac :/ Wypisano mnie ze...

źródło: comment_hlBTApTB2kFWflPplbGBnDiGuA6Adx5P.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dymass: Walczyć Panie kolego, opisać sprawę na spoted i innych śmiesznych portalach. Nóż widelec ktoś ma tryb parkingowy i nagrał, będzie chciał się podzielić. Niemniej życzę szczęścia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dymass: przejdź się ulicami przez które mogła jechać i poszukaj kamer tylko migiem bo pewnie nadpisują się po czasie, powodzenia! No i ustal model volviacza i napisz z fotą, że szukasz takiego volvo pewnie obitego. Jak ładnie opiszesz historię to się rozniesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Dymass: kierująca przyjechała na to miejsce z której strony? Draz temat nagrań z innych kamer trasy jaka mogła pokonać i może na którymś będzie lepszy obraz. Spiesz się żeby nie nadpisalo.
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@widmo82 wszyscy do okola bardzo pomocni z udostepnieniem nagran, moj kolega i jednoczesnie wlasciciel motocykla obskoczyl wszystkie i do konca tygodnia ma dostac :)
  • Odpowiedz