Wpis z mikrobloga

Jaaaa #!$%@? ale kisne XD jechałem dziś pociągiem na trasie #wroclaw #krakow. Siedzę sobie kulturka o dziwo nikt nie wyciągnął kanapek z jajkiem ani kiełbasy z musztarda ale za to patrzcie jak jakiś hanys skorzystał z okazji iż babcia przed nim sobie usnęła xddddd
#pkp
Pobierz TwojStaryPenetrowal_szpary - Jaaaa #!$%@? ale kisne XD jechałem dziś pociągiem na tra...
źródło: comment_NQVAPfvkIHWIsSDjASOZ321PBJiOoZjL.jpg
  • 61
@Twoj_Stary_Penetrowal_szpary: że sama pozycja jest obdarta ze wszelkiej kultury i godności to się zgadzam w całej rozciągłości, ale co, do czorta, macie do tej hebanowej śląskiej skóry pyłem węglowym muskanej? Dosyć już tego zakłamywania rzeczywistości. Wzywam wszystkich śląskich synków i wszystkie śląskie frele do pokazania światu jak wyglądamy naprawdę, zanim każdego ranka poświęcimy kwadrans na wytarzanie się w paście BHP. O tym ruch body positive wam nie powie.
Pobierz k.....a - @TwojStaryPenetrowal_szpary: że sama pozycja jest obdarta ze wszelkiej kult...
źródło: comment_CHrSylOcBNCVrut7biDQfz3cmbGkHdwo.jpg
Wszyscy jakoś dziwnie zaskoczeni, a różowe paski pewnie się także chichrają z obrazka, a wystarczy pójść do kina na jakikolwiek seans, by zobaczyć podobną chamówę.
Gdy chłop uwali nogi na siedzisku w pociągu, to jest sensacja, a gdy laski z równie #!$%@? szkitami robią to samo w kinie, to nikt nie reaguje.