Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
dotankowany_noca +118
1. Pzyjaciele
2. Teoria wielkiego podrywu
3. Jak poznalem wasza matkę
W tej kolejności, nawet z tym nie handlujcie.
#seriale
1. True Detective
2. Sons of Anarchy
3. American Crime strory: Assassination of Giani Versace
[...]
9999999. Graczykowie
10000000. Teoria Wielkiego Podrywu
1. Przystanek Alaska
2. The Office
3. Trailer Park Boys
4. Gra o Tron
5. Twin Peaks
1. Swiat wg malcolma
2. Community (pierwsze 3 sezony)
3. Chlopaki z barakow / Archer
Przyjaciele sa na dluzsza mete nudni, ale opowiadaja o normickim życiu, wiec ludzie sie identyfikują, ale zarty sa takie sobie. Ot sitcom-zapychacz.
BBT - kiedys mnie smieszylo, ale po ponownym obejrzeniu stwierdzilem ze nie jest smieszne, a smiech był wymuszony przez odniesienia do nerdowskiej sublultury, które bardziej mnie cieszyly niz byly smieszne. Niestety serial leży
1. Klan
2. Na Wspólnej
3. Rodzinka.pl
1. Złotopolscy
2. Pierwsza Miłość
3. Samo życie
@rocky_b: poprawiłem Ci literówkę.
1. House M.D.
2. Fringe
3. Dexter
4. Grimm
5. 1404
Komentarz usunięty przez moderatora
The wire
Breaking Nad
My name is Earl
Każdy kogo znam mówi, że najlepsza postać to Chandler i moją też był ulubioną( ͡° ͜ʖ ͡°)
scrubs też bardzo lubiłem ale to nie sitcom