2 dni temu napisałem, że Łukasz to wieśniak. Zmieniam zdanie, to totalny kmiot, ćwierćinteligent, burak. Kiedyś usłyszałem zdanie z którym się w pełni zgadzam, osoba pewna siebie nigdy nie powie o sobie, że jest pewna siebie, a ten wieśniak nic tylko opowiada jaki to nie macho, jak to nie wychodzi z 1287965 dziewczynami na impreze i wszystkie laski w klubie na niego patrzą. Tymczasem w BB się zachowuje jakby pierwszy raz kobietę na żywo zobaczył. Kto nie oglądał to niech nie ogląda akcji na molo między 20:30-21.10 bo będziecie musieli rozchadzać ze 2 dni #bigbrother
Kiedyś usłyszałem zdanie z którym się w pełni zgadzam, osoba pewna siebie nigdy nie powie o sobie, że jest pewna siebie, a ten wieśniak nic tylko opowiada jaki to nie macho, jak to nie wychodzi z 1287965 dziewczynami na impreze i wszystkie laski w klubie na niego patrzą. Tymczasem w BB się zachowuje jakby pierwszy raz kobietę na żywo zobaczył.
Kto nie oglądał to niech nie ogląda akcji na molo między 20:30-21.10 bo będziecie musieli rozchadzać ze 2 dni
#bigbrother