Wpis z mikrobloga

#historiapewnejzdrady EPILOG

O Danielu wiem tylko tyle, że żyje, ma żonę i dzieci. Myślę, że zmanipulował Sarę w mistrzowski sposób. Mówił dokładnie to czego ona oczekiwała. Cel miał tylko jeden – segzy. Ciekaw jestem jak Wy odbieracie tego gościa?

Z perspektywy czasu Sara wróciła tylko po to, aby lepiej przygotować sobie miękkie lądowanie. Próbowała pracować, ale szybko zorientowała się, że na samodzielne utrzymanie to nie zarobi. W międzyczasie pojawiło się kolejne dziecko(100% mąż był ojcem). Kilka lat po pierwszej zdradzie doszło do kolejnej. Sara przygarnęła do domu koleżankę, która aktualnie szukała stancji. Mieszkali we trójkę + dzieci. Któregoś dnia Sara rzuciła kolejną robotę i zamiast wrócić do domu po południu, wróciła rano. Zastała kochanków śpiących bez ubrań w jednym łóżku. Nie odeszła bo nie miała gdzie i za co, bo przecież tego samego dnia rzuciła robotę. W kilka miesięcy ogarnęła betabankomat. Kandydatów było kilku, szybka selekcja i jest dobrze zarabiający ze stałą pracą rozwodnik z dzieckiem. Miękkie lądowanie zapewnione więc nadszedł czas na rozwód. Nie było co dzielić, z dziećmi i alimentami jakoś się dogadali. Zamieszkała z betabankomatem. Szybko uwiązała do siebie nowego gościa nosząc w sobie kolejne dziecko. Sielanka trwała kilka lat. Pewnego razu :) dzieciaki wyciągneły ukrytą w szafie torbę z ubraniami, bielizną itp. nie należącą do betabankomatu, oznajmiając „wujek, tata u nas mieszka”. I znów rozwód, alimenty, ale i 500+. Beneficjentka nie musiała już martwić się o byt. Z czasem pogodziła się z betabankomatem, a w dowód miłości urodziła mu kolejne dziecko. Pierwszy mąż nie ma stałej partnerki ani kolejnych dzieci. Sara żyje sobie z betabankomatem, i coś w środku każe mi napisać, że to nie koniec...

#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#zdrada
#zwiazki
#p0lka
#przegryw
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tomtomprom: eh k---a liczyłem na coś wiecej, trochę niedosyt. Ten daniel to jakis typowy patus był? Sara miała jakieś upośledzenie? Pytam poważnie xD Co zrobił "roberd" jak się dowiedział o żonie k----e była imba?
  • Odpowiedz
@pyr_pyr_pyr: napisz czego się spodziewałeś?
Daniel wywodził się z patologii, ale miał ambicje i wyszedł z bagna. Sara całkowicie normalna. W---------ł ją z domu, nie wiem czy była inba, ale jak wróciła to inby były systematycznie.

@wilku88: pierwszy mąż to ten którego zdradziła z Danielem(gościem poznanym na czacie)
  • Odpowiedz
@Tomtomprom: Niezła historia. Czyli w sumie Sara ogarnęła sobie życie na podstawie wypychania z lędźwi kolejnych bąbli, a jak już benefity się zaczęły sypać to już w ogóle Ameryka. Szkoda, że taka Sara zawsze znajdzie sobie jakiegoś betabankomata, albo innego adoratora, który skusi się pewnie na jej przechodzone już ciążami wdzięki. Znów się dzieje życia cud. :)
  • Odpowiedz
pierwszy mąż to ten którego zdradziła z Danielem(gościem poznanym na czacie)

@Tomtomprom: Nie wiem na co liczą ludzie, którzy zaczynają związki ze zdradzaczami. Zdradziła kogoś, może tak samo ciebie. Za duże ryzyko.
  • Odpowiedz
@dymitrop: to chyba wina ich ojców którzy niedostatecznie przygotowali do życia.
Wystarczyło wpoić żeby nigdy nie spotykać się z laskami starszymi niż 25lat, a już napewno nie myśleć o dzieciatych i rozwódkach.
  • Odpowiedz
tylko że betabankomat tego nie wiedział

@Tomtomprom: Ale ja myślę o Danielu, wziął sobie za żonę zdradziecką szmulę, to czego się spodziewał. To co zrobił innemu facetowi dopadło później jego samego.
Bardzo ciekaw jestem, jak ta Sandra wyglądała, że ludzie tak tracili rozum. Mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie tylko trochę powymazywać.
  • Odpowiedz
@Ramox: ja naliczyłem 4, pierwsza miała z mężem którego zdradziła z naszym mistrzem elkowencji Danielem, później mężowi urodziła drugie dziecko. Później był bombelek ze stabilnym betabankomatem, którego również zdradziła i w ramach pogodzenia poczęła mu kolejnego gowniaka.
K---a z 5 razy to czytałem zanim ogarnąłem co i jak. Prawie jak w modzie na sukces( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
i coś w środku każe mi napisać, że to nie koniec...

@Tomtomprom: Biedny człowiek. Jest z gównem. Ale musi być choć trochę ładna, że tyle zwierzaków w-------a się w związek z nią. Przykre. Szkoda, że tak wygląda Świat...
  • Odpowiedz
@wilku88: najpierw był mąż1, zdradziała go z Danielem, a betabankomat to mąż 2. Sara za młodu to mocne 7-8/10

4-5 dzieci, w zależności czy liczymy bąbelka betabankomatu

@cooles: teraz to jakieś 4-5/10

@Tussipini: w wolnym tłumaczeniu: pod nieobecność(delegacje) męża 2, sypiała z mężem 1, na weekend nie opłacało się zabierać całego ekwipunku to chowali do szafy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz