Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +446
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +2
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Chyba że to któryś z was trolluje, mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
Nie ma takiego słowa.
Ci to dopiero mają wyobraźnię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@markkk92: Fakt :) ma tylko liczbę mnoga - nie sprawdziłem przez wyslaniem bo bym poprawił.
@Deska_o0: I w takim wypadku zazwyczaj jest to proces na niekorzyść dla klienta. A w praktyce wygląda to tak że na konkretny rynek (lub dla sieci) można wysłać słabszy produkt, dla innego lepszy. Kwestia ceny, wielkości sprzedaży, dogadania się z producentem czy dystrybutorem itp. Więc stwierdzenie że dana sieć sprzedaje słabsze
Pani: w czym możemy pomóc?
Ja: szukam zapachów z grupy fougere
P: proszę poczekać (lekka konsternacja)
Pani poszła do swojego komputera.
P: Przykro mi perfum tej marki u nas nie