Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Kexu: że tak powiem dostosowal się do polskiego jutuba. Polski jutub jest taki sztuczny i pewne rzeczy są tam mocno przesadzone, tak samo jak u niego ekspresyjnosc oraz entuzjazm.
  • Odpowiedz
@Deska_o0: Już sobie wyobrażam, jak wylewam na siebie 30 psiknięć Interlude. Sam zakładam maskę lakierniczą (filtry musiałbym zmieniać co 5 minut), wszystko w promieniu 200m ode mnie umiera przez uduszenie, a strefa nie nadawałaby się do zamieszkania jeszcze przez kolejne kilka lat.

Ci to dopiero mają wyobraźnię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KaraczenMasta: już ustaliliśmy że nie 30 psiknięć, a odkręcasz flakon i chlapiesz się 1/3 żeby było cokolwiek czuć, zrobie tak z Tomem Fordem TV i pójdę okraść sklep, CI którzy nie zdążą uciec zemdleją xD
  • Odpowiedz
Perfuma

@markkk92: Fakt :) ma tylko liczbę mnoga - nie sprawdziłem przez wyslaniem bo bym poprawił.

z jakiej racji mieliby odfoliowywać zwracany produkt wyglądający na
  • Odpowiedz
@YogiYogi: ale wiesz że to co robisz to są już pomówienia bez jakiegokolwiek dowodu? Przyjęli perfumy bez słowa, bo jakiś Janusz ich chciał oszukać czyli poczuli się do odpowiedzialności mimo że to oni byli tymi oszukanymi, a ty bezczelnie pomawiasz rzetelna firmę, trochę powagi
  • Odpowiedz
zdajesz sobię sprawę że perfumy przechodzą reformulacje i poszczególne serie potrafią się od siebie różnić i to dość znacznie?

@Deska_o0: I w takim wypadku zazwyczaj jest to proces na niekorzyść dla klienta. A w praktyce wygląda to tak że na konkretny rynek (lub dla sieci) można wysłać słabszy produkt, dla innego lepszy. Kwestia ceny, wielkości sprzedaży, dogadania się z producentem czy dystrybutorem itp. Więc stwierdzenie że dana sieć sprzedaje słabsze
  • Odpowiedz
@Zimnok Wizyta w perfumerii Douglas.
Pani: w czym możemy pomóc?
Ja: szukam zapachów z grupy fougere
P: proszę poczekać (lekka konsternacja)
Pani poszła do swojego komputera.
P: Przykro mi perfum tej marki u nas nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pstrokaty: wydaje mi się że one nie muszą się znać jakoś szczególnie na perfumach. Maja wiedzieć co to edt, edp, parfum a pozostałe 90% to marketing, żeby cały czas się uśmiechać, podlizywac się tym lepiej ubranym (moga być bogatsi) i polecać te perfumy które są odgórnie nakazane.
  • Odpowiedz