Aktywne Wpisy

onionhero +691

Odrzutowiec +52
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
źródło: IMG_3108
Pobierz

Dwie konwencje, dwie wizje Polski. Ta PiSowska, nacjonalistyczno-katolicka, w której to prawicowi politycy decydują, kto zasługuje na wsparcie - czy lewicowe, nowoczesne państwo dobrobytu? PiS daje 500+, ale w pakiecie z atakami na prawa kobiet i religijnym fanatyzmem. Lewica to socjal i demokracja - wyższe płace i wolność wyboru, prawa człowieka i porządne usługi publiczne.
Do naszej polityki wraca podział na lewicę i prawicę. To wybór, przed którym 13 października staną Polacy.
#polityka #polska #lewica #razem #bekazpisu #neuropa #zandberg #wybory #socdem
@snusmumriken90: iksde.
@xetrov: Co tu jest nieprawdziwego?
On tam jest od 230 lat xD
A ty jak taka pijawka liczysz ze tobie tez coś przy okazji z tego kradzionego hajsu spłynie bo ci się do pracy chodzić nie chce.
Podejrzewam, ze ulamek tego, co partie znajdujace sie w sejmie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie, nie jestem pijawką. Mam 2 zawody i pracuje od 9 lat a zacząłem dzień po maturach.
To jest w ogóle piękny paradoks, że Polska kraj z największymi osiągnięciami w całym regionie nie tylko w rozwoju ale także w podnoszeniu płac (są wyższe nawet niż w Czechach) jednocześnie najbardziej zachorował na tą zarazę populizmu.
@snusmumriken90: xd
Przecież Polska ma jedną najniższych w Europie różnic między płacami mężczyzna a kobiet. Czyżby Zandberg skopiował program zachodniej lewicy bez uwzględnienia Polskich realiów?
Na razie to kobiety są w Polsce uprzywilejowane z racji niższego wieku emerytalnego.