Aktywne Wpisy

mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
Cześć wszystkim, nazwijmy mnie Michał. Od jakiegoś czasu bawię się uczuciami prostytutek (trójmiasto). Ale o co kaman:
Mam 28lat, pracuję jako menedżer w firmie logistycznej. Mam gadane, dobrze wyglądam. Trochę jak mityczny syn koleżanki Twojej starej :D więc ubieram się w garniak, idę na pannę(młode Julki 20-25lat). Biorę na godzinę, robię ją realistycznie z 25 minut po czym zaczynam nawijać że w sumie to się z nią umówiłem bo
źródło: Screenshot-20250627-184227-Messages
Pobierz
PoteznaDukielka +247

Prowadzę pewien niszowy serwis społecznościowy, jest zarejestrowanych ok. 3 tys. użytkowników, załączam statystyki z ostatniego miesiąca. Nie są to oszałamiające liczby, ale jak już wspominałem, branża jest niszowa i jestem na pierwszych miejscach w wyszukiwarkach po wpisaniu fraz związanych z tą branżą.
Zgłosiło się do mnie wydawnictwo, które pyta o możliwość współpracy w postaci zamieszczenia bannerów reklamowych z ich książkami. Książki mi się podobają, znam to wydawnictwo, więc jestem jak najbardziej otwarty na współpracę. Pytanie do Was - jakie stawki mogę sobie zażyczyć za reklamę na stronie głównej/na podstronach? A może nie podawać żadnych stawek tylko zapytać o ich ofertę? Będę wdzięczny za wszelką pomoc, bo nie mam doświadczenia w tych tematach. Dzięki.
źródło: comment_B84B7HzSzIvtK0ENCwCplFg26BOxF5Pg.jpg
Pobierz@sczymryj: jak mi tak robia to olewam nieogarów
to jakbys poszedl do sklepu i bys mial im cene proponowac za ile ci czipsy sprzedaja