@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: pamiętam jaki byłem w-------y, że zamiast codziennych pokemonów na Polsacie cały czas leciało coś o samolotach i dymiących wieżach xd
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: Wróciłem wtedy właśnie ze szkoły, patrzę w TV a tam rodzice oglądają jakiś film katastroficzny. Przyglądam się bardziej i widzę, że to TVN24 (a to była nowość!) i zbladłem.
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: Pietam jak bylo to w tv, wtedy wydawalo mi sie to naprawde powaznym wydarzeniem, a teraz z perspektywy czasu, jak nic sie nke zmienilo, sprawia wrazenie takiej wydmuszki informacyjnej.
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: niektórym może wyda się to niezrozumiałe ale tamtego dnia, my stare pierniki, naprawdę myśleliśmy że to początek trzeciej wojny światowej.
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: byłem w 5 klasie podstawówki. Pamiętam, że wstałem rano do szkoły, odpaliłem telewizor i było p--------e na większości kanałów. Mimo młodego wieku bardzo mocno to przeżyłem. Coś się zmieniło tego dnia na całym świecie.
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf pamiętam, że trąbili o tym 24/7 we wszystkich stacjach radiowych i telewizyjnych, z koleżanką z gimbazy byłyśmy przerażone, że będzie wojna. A na drugi dzień minuta ciszy w szkole.
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: ja tego dnia chodziłem wracając z technikum poszedłem do kumpla lekcje mu zanieść bo był chory. w tv n--------i wszędzie, szok to byl troche
@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: ja też
A na drugi dzień minuta ciszy w szkole.