Trzeci aparat dopiero w telefonie za 5200 (64 GB xDDD) XDDD Apple plz, wiem, że starają się wycisnąć jak najwięcej hajsu, ale w czasach, kiedy znowu mamy wysyp innowacyjnych rozwiązań w telefonach, które są ponad 2 razy tańsze to to co oferuje Apple kompletnie nie przekonuje. Nawet design, w którym byli dobrzy wygląda słabo (tak, wszyscy i tak skopiują ułożenie tych 3 aparatów, wiadomo)
A za nazywanie iPhone 11 jako następcy X to w ogóle xDDDDDD K---a przecież to jest odświeżony XR, nie ma nawet Full HD wyświetlacza, czy amoleda xDDDDD Meh #iphone #apple
@i_took_a_pill_in_remiza: zgoda co do polityki appla, ale bez przesady żeby klasa upper middle (nawet ta maleńka polska) miała problem z zakupem produktów apple
@suqmadiq2ama: Faktycznie, FaceId jest wspaniałe - szkoda tylko, że IP XR mojej siostry odblokowuje bez problemu moją twarzą. Nawet po ponownym skonfigurowaniu przez nią. SERIO. I nie jest to kwestia naszego podobieństwa, bo ona mojego s10 twarzą nie odblokuje.
Apple plz, wiem, że starają się wycisnąć jak najwięcej hajsu, ale w czasach, kiedy znowu mamy wysyp innowacyjnych rozwiązań w telefonach, które są ponad 2 razy tańsze to to co oferuje Apple kompletnie nie przekonuje. Nawet design, w którym byli dobrzy wygląda słabo (tak, wszyscy i tak skopiują ułożenie tych 3 aparatów, wiadomo)
A za nazywanie iPhone 11 jako następcy X to w ogóle xDDDDDD K---a przecież to jest odświeżony XR, nie ma nawet Full HD wyświetlacza, czy amoleda xDDDDD
Meh
#iphone #apple