Wpis z mikrobloga

@uketrab: @spalam__sie: @han nie mam jego numeru telefonu.
@Cockatrice: mój brat też miał wpajaną nienawiść, ale go raczej nie niszczono psychicznie tak jak mnie tylko odwrotnie: robiono mu nadopiekuńczość. Dzisiaj ciężko się z nim dogadać, bo ma spore zaburzenia emocjonalne, więc do końca nie wiem co u niego.
@JestemMisiem: 29 lvl.
@enzojabol: wg opowieści matki ojciec zdradzał ją na prawo i
  • Odpowiedz
@Wykopowiedz: Mam prośbę, czy musisz pisać swoje przeżycia/historię w taki sposób? Używając takich określeń?
Strasznie kłuje to w oczy....btw. współczuje i genetycznie raczej nie jesteś przegrywem... przechodząc taką historię z mamą, która z definicji ma nas chronić i pomagać to wcale nie dziwie się, że masz teraz problemy natury psychologicznej
  • Odpowiedz
wg opowieści matki ojciec zdradzał ją na prawo i lewo i wyzywał od k---w. "zrób mi herbatę!" Matka przynosiła, a ten "ty k---o". Podobno podczas ciąży też ją wyzywał co na pewno miało wpływ na zrypanie moich genów. To był typ tyrana, do mnie trochę też, więc nie jest wszystko czarno białe...

@Wykopowiedz: brzmi to tragicznie, ale w świetle innych informacji o Twojej matce jest to dla mnie kompletnie niewiarygodne...
  • Odpowiedz