Wpis z mikrobloga

@Kejran: kibice którzy go znają wiedzą że RK podczas wyścigów czy rajdów jest skupiony a tym bardziej kiedy ma pod górkę i dla kogoś kto ma pewne oczekiwania są zarezerwowane pewne rozczarowania. Do Roberta trzeba kiedy już jest po zawodach i wystarczy takt a spotkanie zawsze będzie pozytywne
@Kejran xDD Ten Europejczyk to psychofan Kubicy zreszta rok temu oglaszal ze bedzie KUB w Williamsie nie wiem czy cos sobie uroil i przypadkowo trafil pewnie tak. No to jego idol zburzyl mu obraz idealnego Roberta, przypomniala mi sie pasta z Jakimowiczem jedzacego hamburgera mowiacego a wez #!$%@? xDDDD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Moke: @michaueqq: @Verdino: mam wrażenie że jakby Robert nasral wam na łeb, to zrzucilibyscie winę na jego skupienie na weekendzie wyścigowym i na to że on po prostu taki jest... Zachował się mega #!$%@?, do tego teksty o polskiej mentalności, #!$%@?. I tak gówno co spędza czasu z kibicami a teraz jeszcze coś takiego. Nawet na vervie robił co chciał, bo jak widziałem ile było osób w kolejce po
@sromer: w dupie byłeś i guwno widziałeś
W życiu nie wyszedłeś z własnej strefy komfortu
Nie znasz definicji słowa Poświęcenie wiec jedyne co umisz to mieć obrażona dumę