Aktywne Wpisy

farmaceut +36

wonsztibijski +27
Jak ktoś pisze, że jest zawiedziony nowym update do #csgo to znaczy, że jest NPC w tą gierkę i ma pewnie z 500 godzin na mirage.
Valve zrobiło dokładnie to, czego oczekuje społeczność. Idźcie wychwalać EA, które by was za to skasowało 350zł, dało w zamian wersję alpha gry z milionem błędów i funkcjonalnościami o, które nawet nikt nie pytał. Anticheat? EA nie ma pojęcia co to jest.
W CSGO to chociaż
Valve zrobiło dokładnie to, czego oczekuje społeczność. Idźcie wychwalać EA, które by was za to skasowało 350zł, dało w zamian wersję alpha gry z milionem błędów i funkcjonalnościami o, które nawet nikt nie pytał. Anticheat? EA nie ma pojęcia co to jest.
W CSGO to chociaż
#niemcy #emigracja
@Mete To tylko 6-osobowe pato mieszkanie.
@Budowlaniec_Jakub: Dla Polaczków styknie
@Budowlaniec_Jakub Już dawno XD
Komentarz usunięty przez autora
@krucjan: dokładnie, a to że będziesz mieszkał z Władkiem który dopiero
@Glikol_Propylenowy: O #!$%@? mac, jak ja zawsze gnije z takich typow. Kiedys bym nawet nie pomyslal zeby zostawic psa w takim syfie. Teraz wiem, ze tak bym kwaterowal polaczkow, bo sporo osob twierdzi ze tego typu meliny to norma i
@NexciaK: No, już widzę, jak robisz takie rzeczy będąc pierwszy raz na emigracji xD
Nie mówię, żeby op siedział tam przez caly jego okres zatrudnienia, mówię żeby się przemeczyl ten miesiąc, poznał okolice, rozejrzał się za innym zakwaterowaniem z dobra komunikacja do
Masz szukałem całe 15 sekund
Znajomi będą mieli #!$%@? na to jak to jest za granicą. Przynajmniej u mnie tak było, tylko JA JA JA JA, bombelek, Ja JA
Ja mam opłacony nocleg, pokój 1 osobowy wszystko nowe. Jak coś trzeba to dzwonie i w ciągu tygodnia wymieniają albo dostarczają. Parę razy nadziałem się na mine za granicą, ale to się pakujesz i jedziesz do innej roboty. A takie śmiecie siedzą w tym syfie i się cieszą ze maja na taniego browara.
Gdzie takie daja? To sobie tam robotke ustawie :D
Wiara nic w tym wypadku nie da. Trzeba od razu przywalic mocnym alkoholem. W tym wpadku im tanszy tym lepiej ;)
@Glikol_Propylenowy:
Przeciez wpisy OPa widze juz ktorys raz.
@NexciaK: w jednej z dużych uniklinik w NRW :D
@Glikol_Propylenowy: Co mam mu doradzic? Telefon do firmy i zmiana. Mieszkania lub firmy.
@NexciaK: Czyli typowo, zmień pracę, weź kredyt xD