Wpis z mikrobloga

O jak miło, Niantic dodał mi pokestop który sięgam jak jestem w domu i gym jak wyjdę że śmieciami ( ͡º ͜ʖ͡º)
U was też tak dodają pokestopy? Bo bardzo dużo widzę ich u siebie na osiedlu gdzie wcześniej było słabo
#pokemongo
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elszu tak. Było ponoć tylko z 5 pokestopów i gymów aż nagle jeb, takie coś się pojawiło. Co najlepsze regularnie są odkrywane podobne skupiska. Trochę mi się nie chce wierzyć że przez 3 lata świat o nich nie słyszał :/
  • Odpowiedz
@Elszu: chyba, że mówisz o niemieckim cmentarzu - tak tam się bardzo stali spełniać te zasady i to idealny "OPR abuse" jest [którego jak po Budapeszcie widać Niantic w żaden sposób nie monitoruje] - ciekaw jestem czy się Niantic zdenerwuje :D
  • Odpowiedz
@IgciuGD: Tak działa OPR - jak dużo osób będzie chciał to doda cokolwiek :D. Jak przeciwna frakcja nie będzie chciała czegoś dodać, bo to będzie domówka/pracówka jakiegoś gracza to nie ważne ile razy zgłosisz - zagłosują 1* i nie będzie portalu. No i na OPR w Warszawie (bez ingressowego rozbudowania/priorytetu) czeka się 8 miesięcy :D. Jak dadzą zgłaszenie pokestopów graczom POGO to pewnie koło 2 lat czekania będzie :]
  • Odpowiedz