Aktywne Wpisy

SunnO +169
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

1erick +503
Bruk-Bet Termalica
- Klub lokalnego przedsiębiorcy, budowany od podstaw za prywatny kapitał
- Za własne środki przebudowali stadion który spełnia wymogi Ekstraklasy, 4600 krzesełek, idealny po potrzeby lokalnej społeczności
- Bruk Bet, czyli duży zakład stwarzający miejsca pracy
- Poza pracą, BBT daje rozrywkę w postaci możliwości oglądania najlepszych polskich klubów
- Klub lokalnego przedsiębiorcy, budowany od podstaw za prywatny kapitał
- Za własne środki przebudowali stadion który spełnia wymogi Ekstraklasy, 4600 krzesełek, idealny po potrzeby lokalnej społeczności
- Bruk Bet, czyli duży zakład stwarzający miejsca pracy
- Poza pracą, BBT daje rozrywkę w postaci możliwości oglądania najlepszych polskich klubów
źródło: 1000003989
Pobierz

#heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_fyLuZVwcT6KzjXZCft3wyDsdCNzmkreg.jpg
PobierzAngielski w szkołach - za dużo gramatyki, pisania, za mało mówienia. Znasz mnóstwo słówek, zwrotów które się w codziennym życiu przydają? Fajnie, ale tutaj dostajesz 1 z sprawdzianu bo zwaliłeś
Cywilizowani ludzie na zachodzie zwracają uwagę jak się ktoś wyraża, biorą oczywiście poprawkę jej dla kogoś nie jest to ojczysty język ale po kilku dobrych latach powinno się oczekiwać czegoś więcej niż wskazywanie przedmiotów palcem