Aktywne Wpisy
OVHcloud +149
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +32
Mirki i Mirabelki mam pytanie. 32 lvl here nigdy do tej pory nie miałem dziewczyny. Ostatnio zacząłem się spotykać z dziewczyną młodszą o 10 lat. Moje pytanie brzmi czy mówić jej o tym, że jest moją pierwszą? Nie wiem czy w związkach się dyskutuje o byłych bo nigdy w żadnym nie byłem, do tej pory jeszcze nie gadaliśmy o tym. Obawiam się, że może uciec bo przecież jak to chłop 32 lata nigdy nie miał dziewczyny. Co robić? Prawiczkiem nie jestem bo korzystałem z usług dam z pewnego portalu dla kawalerów, oczywiście tego to jej na bank nie powiem.
#pytanie #zwiazki #kobiety #stulejacontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Mówić prawdę?
"Wiesz, nigdy nie spotkałem tej właściwej" albo "Jesteś pierwszą kobietą, z którą chce zostać na dłużej niż jedną noc" tudzież "Nigdy nie miałem dziewczyny, ale teraz mam kobietę".
nie wiem, a to będzie się o takie rzeczy pytać? xD Ja się jej nie będę pytał o nazwiska byłych
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował:
Jak sobie coś tam klepiesz od czasu do czasu w domu, jakiś kod czy coś, ale nigdy nie pracowałeś, to jak myślisz, jak to się ma do normalnej pracy? W sensie umiejętności możesz mieć wystarczająco wiele, ale prawdziwa praca to coś zupełnie innego. Współpraca z ludźmi, współpraca z szefem, współpraca z klientem, stres, terminy, sztywne ramy, nie możesz robić tego co chcesz,
Tak swoją droga to jakim cudem w wieku 32 lat nigdy nawet w związku nie byłeś? Celowo to robiłeś czy gdzieś w piwnicy cię przetrzymywali?