Ej, ale #!$%@? akcja, leże z babą, spadł mi pilot w szczelinę rogu łóżka, grzebię szukając go z 15 sekund, a tam z pilotem wyjmuję męskie bokserki -nie moje :/ Pytam #rozowypasek co to do #!$%@? jest ? A ona niewzruszona, że pewnie wzięła przypadkowo z praniem sąsiadów - nawet się nie zająknęła. #!$%@?, sam już nie wiem :/ może rzeczywiście? Co o tym myślicie ? #rozowepaski #zwiazki #seks #zalesie #zdrada #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #przegryw #chad #pytanie
@TurkusowyRisso: właśnie wyszedłem na balkon, a ta roztrzęsiona z petem w ręce, powiedziała do kogoś jedynie: "znalazł", zobaczyła mnie, rozłączyła się i poszła do kibla :/
@uzytkownik4: Sprawdź jej telefon. Znajomego też laska wrabiała, że śpi u koleżanek, że do kina idzie... Wszedł jej na laptopa i się wszystko pięknie wyjaśniło ( ͡º͜ʖ͡º)
@Paterr_S @vanilla_candle: siedzi w kiblu i teraz nie otwiera :/ nie zależy mi by ludzie uwierzyli, jedyne co mogę zrobić to wrzucić tu coś jak dobijam się do kibla, tylko po co
@T4F_Ti: tylko ona nie płacze, otworzyła na chwilę teraz jak jej powiedziałem, że opisałem ją na internecie i że robię foto. To powiedziała, żebym #!$%@?ł, a ja jej odpowiedziałem, że jest #!$%@?ą - pierwszy raz na nią przekląłem odkąd się znamy (~6 lat). Ale jest mi z tym lżej. Nie wiem czy zaraz nie zacznie płakać, jak zacznie, to nagrywam.
@T4F_Ti: nie wiem, muszę to przemyśleć, bo może na policję zadzwonić i zaraz będzie jazda, że bezpodstawnie ją oskarżam, wszyscy sąsiedzi wyjdą (albo będzie im wstyd wyjść) i wieczór #!$%@?, zeznania, itd. choć i tak już nie zasnę. Zaraz się okaże co zrobię. Jak będzie skakać z łapami, to ją wyrzucę za próg mieszkania. Chyba, że nie zadzwoni i zostawi resztki RiGCZu i odejdzie spod mieszkania w ciszy.
#!$%@?, sam już nie wiem :/ może rzeczywiście? Co o tym myślicie ?
#rozowepaski #zwiazki #seks #zalesie #zdrada #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #przegryw #chad #pytanie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_vq3awuPxjbNAnGW1NWx2pk8tiFamp5HV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora