Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Przeczytalem posty na blogu @kociooka odnosnie randkowania na #tinder. Generalnie mam mieszkane uczucia bo z jednej strony troche bije z postow mentalnosc #p0lka, dla ktorej liczy sie wzrost i morda (przelknalem to jakos i popilem piwem) ale z drugiej bylo kilka fajnych porad, ciekawych spostrzezen o ktorych nie wiedzialem.

Mam pytanie do autorki, czy moglabys napisac cos dla facetow 3-4/10 z wygladu? Czy zdarzylo Ci sie dac takiemu lajka i za co? Twoje porady skierowane sa w wiekszosci do facetow przystojnych (tak, wiem, napisalas wpis dla "sredniakow" ale nie oszukujmy sie, dla Was sredni to i tak min. obiektywne 7/10 z kwadratowa szczeka i 1.85 wzrostu :) Ja mowie o faktycznym 3-4/10 (ale zadbanym, z hobby innym niz gry komputerowe), z twarzy jak gosc ponizej.

#podrywajzwykopem #rozowepaski #randkujzwykopem #fee

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Przeczytalem posty na blogu @kocioo...

źródło: comment_Z19wu4q4KDueYbrTeICZBSygGzJPtkfo.jpg

Pobierz
  • 21
@AnonimoweMirkoWyznania: Czy ten gość powyżej może sobie za pstryknięciem palca zmienić wzrost, twarz, nos, rozkład oczu? Raczej nie. A czy może zrobić sobie zdjęcie lepszej jakości niż popularny smartfon, ubrać się lepiej niż jak na wiejski piknik, bez wieśniackich okularów, w lepszych rzeczach (np. w dopasowanej koszuli), w lepszej pozie, z lepszą fryzurą (a nie op13rd0lony na jeża u pani za 10 zł)? A czy może do tego jeszcze trochę popracować
@MatiKosa: ta? 185, łapa pod 50, ciuchy typu boss i tego typu marki, pędzla na głowie nie ma i nie będzie ale za to brak zakoli, ryj normalny (bez deformacji) i... powodzenie zerowe ( ͡° ͜ʖ ͡°). Także nie u każdego to działa, po prostu jedni się podobają inni nie.
@TestoDepot: Może wyglądasz aż przesadnie jak koks, takiego czegoś laski często też nie lubią, a już na pewno chamskiego szpanowania logami różnych marek na środku koszulki, szczególnie Hugo Boss i EA. Zależy też jakich dziewczyn szukasz, bo na pewne z nich takie coś działa.
@TestoDepot: Nie, dzięki. Brzydzę się ulaństwem. Jakbyś miał łapę 50 i NIE BYŁ ulany, to byś nie pytał na Wykopie dlaczego nie masz powodzenia, tylko #!$%@?ł szmaty do nieprzytomności. Koszulki Hugo Boss są wieśniackie tak btw. Co innego mieć piękny garnitur HB, a co innego robić za baner reklamowy. Zmień stylówę i zbij z 10 kilo chociaż. Łapa spadnie, ale to nie mięśnie, a woda, więc nie ma się czym przejmować.
@puzonyyx: nic mi o tym nie wiadomo, żebym był ulany no ale pewnie wiesz lepiej. Otóż tak, gabaryty się zgadzają i mało tego, nie jestem jedynym, który zainteresowaniem loch się nie cieszy, a do małych nie należy, mam kilku znajomych w podobnej sytuacji.
Co do koszulek to mi się podobają, co nie oznacza, że od razu noszę jakieś mega oczojebne.
@TestoDepot: No to nie wiem... może masz pofałdowaną czachę od koksu? :D Znam gościa, który ma 26 lat, a wygląda na 40, bo mu się taka "mózgownica" zrobiła. Ewentualnie masz zbyt groźny wygląd i się ciebie boją.
@puzonyyx: z czachą masz na myśli skórę głowy z tylu ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Powoli coś się pojawia, ale jeszcze mało widoczne, poza tym włosy mam jeszcze, nawet zakoli nie mam.
Gorzej będzie jak hormon przybije, wtedy się to trochę przyspiesza co słyszałem.
Z groźnym wyglądem coś może być - niejedna znajoma mi to mówiła i co niektórym nawet nie chodziło o mięso, a uwaga o wyraz
RóżowaMurzynka:

Może wyglądasz aż przesadnie jak koks, takiego czegoś laski często też nie lubią, a już na pewno chamskiego szpanowania logami różnych marek na środku koszulki, szczególnie Hugo Boss i EA

@puzonyyx: @MatiKosa: @TestoDepot: Tak tak, zamknijcie wykop i wyjdźcie do ludzi to zobaczycie, że najlepsze sztunie prowadzają się z bananowcami w koszulkach z POTĘŻNYM logo CK, Tommy, BOSS itp w niezłej ułudzie zyjecie

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: A Ty chcesz poznać fajną i wartościową dziewczynę czy "najlepszą sztunie", do której ślinią się tysiące facetów i która zapewne wkrótce przeskoczy na kolejną gałąź? Chcesz sprzedać własne "ja" dla jakiejś dziuńki? Część z nich na pewno chodzi z typami co mają same Hilfigery, EA7 i inne Hugo Bossy, ale co mnie to obchodzi? Najfajniejsze dziewczyny jakie znam to zdecydowanie nie trzymają się z takimi typami, no ale jak chcesz