Aktywne Wpisy
wykop +34
Wykopowicze,
w naszych komunikatach często wspominaliśmy o tym, że nowy Wykop chcielibyśmy tworzyć wspólnie z Wami. Wspólnie ustalać kolejne funkcjonalności oraz ich rozwój. Chcemy znać Wasze zdanie, dlatego na naszym koncie pojawi się więcej ankiet, w których będziecie mogli wskazywać wygodniejsze dla Was rozwiązania lub w komentarzach proponować własne pomysły. I oto nadarza się pierwsza okaza!
W swoich zgłoszeniach prosiliście nas o rezygnację z przycisku plusa w mobilnych wersjach serwisu. Jego umiejscowienie
w naszych komunikatach często wspominaliśmy o tym, że nowy Wykop chcielibyśmy tworzyć wspólnie z Wami. Wspólnie ustalać kolejne funkcjonalności oraz ich rozwój. Chcemy znać Wasze zdanie, dlatego na naszym koncie pojawi się więcej ankiet, w których będziecie mogli wskazywać wygodniejsze dla Was rozwiązania lub w komentarzach proponować własne pomysły. I oto nadarza się pierwsza okaza!
W swoich zgłoszeniach prosiliście nas o rezygnację z przycisku plusa w mobilnych wersjach serwisu. Jego umiejscowienie
Które z zaproponowanych na grafice rozwiązań uważasz za najlepsze?
- Propozycja 1 11.3% (89)
- Propozycja 2 48.1% (380)
- Propozycja 3 40.6% (321)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Bekon2000 nie tęsknię
@MilionoweMultikonto: Tyle że tak zwykle jest. Najbardziej "tęsknią za szkołą" ci dla których to był czas lania na naukę, heheszek z kolegami i miziania koleżanek. Zero stresu i same przyjemności. Później większośc z nich takie wybory ugryzły w dupsko i teraz pierdzielą swoje kocopoły. Podczas gdy jako-takie ogarnięcie sobie dorosłego życia wystarcza żeby przynajmniej nie
W dorosłym życiu mam więcej imprez niż w szkole. W tym te firmowe gdzie np idę do fajnego pubu i przepije 200zl na koszt firmy xD.
Byłem w wyżu i jednego dnia w podstawówce były lekcje do 17.50, mega przyjemne w zimie xD
Hajsem się martwiłem, PS2 było moim marzeniem, jadłem to co akurat matka ugotowala xD dzisiaj dużo zarabiam i
Miałem taką nauczycielkę - cisnęła wszystkich, dużo osób było zagrożonych, ale oni nie robili prawie nic.
@Mc_Duck daleko mi do magazynu xD
No i powiedzcie
Z hajsem mi chodzi o to, że dawniej musiałem czekać na jakieś urodziny, dzień dziecka, wigilię, żeby dostać tą stówę i coś sobie kupić. Takiego ps3 czy PSP nigdy nie kupiłem bo nie było mnie stać. Dzisiaj stać mnie na wszystkie rachunki i do niczego mi nie brakuje, kiedyś zbierałem na wakacje nad Bałtykiem. Dzisiaj
Zapewne wielu z was powie "Nuuu, chciałbym wrócić do szkouy".
A moja reakcja jest prosta:
CZY WAS #!$%@? #!$%@?ŁO?!
Wstajesz rano, skoro świt, #!$%@? czy deszcz, czy śnieg, czy mróz, czy ślizgawica, czy zalane ulice czy żar lejący się z nieba do #!$%@? więzienia intelektualnego, nieraz na zerówki, czyli godzina 7.10, ledwo żyjesz, nieraz nie było czasu na śniadanie, o herbacie nawet nie wspomnę.
Jak szkoła jest daleko, to tłuczesz
@Dinozaur_pelen_nostalgii:
Ci co #!$%@? jaka szkoła była zla to zwykłe #!$%@? ( ͡º ͜ʖ͡º), tak samo którzy by wrócili za wszelka cenę. xD
@poprostumort: Tak średnio bym powiedział. Dal mnie
@Corranh: Jasne, dlatego pisałem wcześniej że to domena frustratów którym "znowu w życiu nie wyszło" ( ͡° ͜ʖ ͡°)