Wpis z mikrobloga

Kilka razy tworzyłem posta o cyklu. Nie siedze w nowinkach sterydowych itp. Co teraz najbardziej się opłaca wziąć na tzw pierwszy cykl. Sarm, PH czy jakiegoś teścia. Kiedyś próbowałem PH dokładnie oxanavar, wziąłem z 6 tabletek się źle czułem następnie odsprzedałem komuś z siłki, więc traktuje tamten epizod że cyklu nie było.
aaa i raz wziałem środek o nazwie laxosarm, zrobilem może z 5-10kg na wycisku ale masy, wyglądu nic.
Zależy mi na wycięciu tłuszczu.
#pytanie #mikrokoksy #silownia #sterydy #prohormony #sarm #kaliente #aleksaplejdespasito
  • 14
@marcin-kosobudzki: nie o beret chodzi, ja na trenie czuje się jak bez niego, tylko nabicie i wygląd 3d mówi mi że tren leci, ale bije max 250 na tydzień acetatu i bije codziennie i mam estro w normie.
Gorzej bo, on #!$%@? wrażliwość insulinową, wpływa na kortyzol, niszczy flaki, #!$%@? lipidy. W trakcie brania wszystko jest ok., ludzie widzą, że można trochę podjesc i jest ok, a po zejściu się sypie,
@chuckmls: Wszystko było fajnie, tylko te igły i to jeszcze prop. Czułem się super, badania też robiłem i wychodziło że wszystko gra. Jakby się tak dało oralami to mógłbym nawet z włosów zrezygnować i koksować w opór. Nie mogłem jednak polubić tych zastrzyków. Jeszcze raz sobie żyłę przebiłem na wylot, aspiracja wszystko ok, a po wyjęciu sikało krwią.