Aktywne Wpisy

MonazoPL +103
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

Ta nowa duża łatka już przyprawia mnie o poty, chwilowo "tylko" problemy z Bluetooth(no i oczywiście jak co kwartał, nowa świecka tradycja, wszelkie opcje pozamieniane miejscami, jedne schowane menu głębiej, inne na samym wierzchu, jeszcze inne przeniesione do menu obok).
Czy naprawdę potrzebne jest przenoszenie zaawansowanych funkcji wyjść dźwięku z jednego menu do drugiego(i tak co 3 miesiące)? Oni są jak HR w korpo, wymyślają te głupoty by pokazać że są potrzebni. Już pokazaliście panowie ulepszacze coście warci przy Windowsie ME, Viście i Ósemce. Ciekawe co odwalicie przy tej aktualizacji, mam nadzieję że samych siebie nie przebijecie, jak przy ostatniej akcji z kasowaniem dokumentów.
źródło: comment_Dbf9qqLMFBSsNOYDaD0jfHufbZ5GqNdx.jpg
Pobierz