Aktywne Wpisy
dddobranoc +570
Ciekawe, czy ktoś podziela moje wnioski z kilku lat jazdy autem.
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
T_W_O_J_S_T_A_R_Y +141
W restauracji pod koniec imprezy prosimy o rachunek, a ten do nas ze juz jest wszystko uregolowane. Szef jak poszedl do kibla to podrodze za wszystko zaplacil.
Wiem ze modne jest narzekanie na "swojego zlodzieja" ale bywaja tesz spoko szefowie takie chistorie tez trzeba naglasniac. Mnie osobiscie to mega zmotywowalo do pracy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#januszebiznesu powinni sie uczyc od takich.
#coolstory
No przykro, pewnie nie pierwszy raz w zyciu slyszysz/czytasz ze jestes zerem.
Komentarz usunięty przez autora
Odliczy sobie vat do tego i tyle, wyda 20% mniej hajsu ale wyda
A Wy piszecie tak jakby w ogole za darmo mu to wszystko wyszlo bo sobie wrzuci "w koszty" xD
Wydal powiddzmy 1000 zl, odliczy sobie vat i co? Wyda finalnie 800 zl, no #!$%@? rzeczywiscie powod zeby w ogole o tym wspominac w kontekscie calego zdarzenia xD
Liczy sie jego gest i to ze postawil a jesli ma prawo zaplacic mniej zamiast wiecej to chyba dobrze zrobil xD