Aktywne Wpisy
Eurypides +379
Slavian4k +160
Czemu znalezisko o pobiciu grupy Polaków przez Ukraińców w której jestem pokrzywdzony, zostało zdjęte z głównej jako manipulacja?
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
facet nic nie wie, a i w odkryciu prawdy nie pomaga mu to, że pracuje z dala od domu - głównie na spełnianie "ich" marzeń
pytam kumpla
- macie jakieś dowody?
- no nie, ale już kilka osób ją widziało w bardzo dwuznacznych (a raczej jednoznacznych) sytuacjach
- no to jak kilka osób widziało, to tym bardziej mówcie facetowi, albo skoro jest taka głupia i niedyskretna, to szybko zbierać na nią dowody i z donosem do gościa. Odpowiedź kumpla?
- HURR DURR NIKT NIE BĘDZIE SIĘ W TO MIESZAŁ I MU MÓWIŁ, BO NA NIEGO TO ŹLE WPŁYNIE, JAK SIĘ DOWIE, BO ON ZAKOCHANY, TO ICH SPRAWY
no ręce, cycki opadają, będą sobie spokojnie patrzeć może i latami jak gościowi rosną rogi, zapieprza na p0lkę, a ona w tym czasie skacze po innych, no bo nie chcą mu przykrości sprawiać XD
#zwiazki #rozowepaski #p0lka #bekazpodludzi #zdrada
Lepiej się nie mieszać jak to nie jest twój dobry znajomy
Komentarz usunięty przez autora
@Karmazynowa_furia: bierz info od swojego "kolegi" i sam idź ostrzec jego kolegę. potem zmień przyjaciół i umyj ręce.