Wpis z mikrobloga

Gadam z dobrym kumplem i mówi mi, że gościu z jego bliskiego otoczenia (ja go nie znam) jest zdradzany przez swoją dziewczynę i to nawet z kilkoma łobuzami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

facet nic nie wie, a i w odkryciu prawdy nie pomaga mu to, że pracuje z dala od domu - głównie na spełnianie "ich" marzeń

pytam kumpla
- macie jakieś dowody?
- no nie, ale już kilka osób ją widziało w bardzo dwuznacznych (a raczej jednoznacznych) sytuacjach
- no to jak kilka osób widziało, to tym bardziej mówcie facetowi, albo skoro jest taka głupia i niedyskretna, to szybko zbierać na nią dowody i z donosem do gościa. Odpowiedź kumpla?
- HURR DURR NIKT NIE BĘDZIE SIĘ W TO MIESZAŁ I MU MÓWIŁ, BO NA NIEGO TO ŹLE WPŁYNIE, JAK SIĘ DOWIE, BO ON ZAKOCHANY, TO ICH SPRAWY

no ręce, cycki opadają, będą sobie spokojnie patrzeć może i latami jak gościowi rosną rogi, zapieprza na p0lkę, a ona w tym czasie skacze po innych, no bo nie chcą mu przykrości sprawiać XD

#zwiazki #rozowepaski #p0lka #bekazpodludzi #zdrada
  • 19
@PiersiowkaPelnaZiol: no ja nie jestem w stanie nic zrobić, prócz powiedzenia kumplowi, żeby zastanowił się nad przyjacielem, który jest robiony w ch..., a o tym nie wie. Wiem, że baby potrafią omamić i koleś może nawet nie uwierzyć w doniesienia od kumpli, ale to już wtedy jego broszka... ja bym chyba nie wybaczyła bliskim osobom, gdyby nie powiedziały mi czegoś takiego
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Karmazynowa_furia: znałem lachona, która w ciągu 5 lat związku miała kontakt fizyczny (seks, lodzik, minetka, lizanko - to mam na myśli) z każdym ziomkiem swojego faceta (oczywiscie nie tylko). Jej fagas był najzwyczajniej w świecie pipką (ale wygladowo chad), która myślała, że jego 5lat mlodsza, 17 letnia dziewczyna marzy o tym aby byc kura domową, a "przyjaźń ponad wszystkim" dziala i może ją zostawić z kumplami bo "przecież jej ufam".
no ręce, cycki opadają, będą sobie spokojnie patrzeć może i latami jak gościowi rosną rogi, zapieprza na p0lkę, a ona w tym czasie skacze po innych, no bo nie chcą mu przykrości sprawiać XD

@Karmazynowa_furia: bierz info od swojego "kolegi" i sam idź ostrzec jego kolegę. potem zmień przyjaciół i umyj ręce.