@rudeposter: Fajne masz potrzeby przegrywie życiowy. Jak świnia - pić, żreć, dymać, spać. Ambitny i oświecony musisz być. Pochwal się co jesz na obiad.
@tehseriouscate: Trochę mnie śmieszy po prostu, że ludzie tu próbują swoje życie układać i piszą niepotrzebne nikomu głupoty, bo w realu mają problem ze sobą. Ja też miałem taki problem, ale z Bogiem odżywam. Może faktycznie przesadziłem, sorka.
@pacc9: Jeszcze mam pytanie - musisz pisac te nikomu niepotrzebne religijne glupoty? Zarzuczasz innym postowanie gownowpisow, gdy sam piszesz jakies gowniane, schizofreniczne wysrywy. Btw. Jak sam jestes toksyczny wobec innych, to bierz pod uwage, ze ludzie beda sie zachowywac toksycznie wobec Ciebie.
Jesteś zakompleksiony, szukasz tylko słabych punktow w Katolikach, zeby moc usprawiedliwic swoja indolencje zyciowa. Każdy czasem się wzburza, tylko Bóg jest nieomylny. Kiedyś zrozumiesz że pisałem to dla
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś zakompleksiony, szukasz tylko słabych punktow w Katolikach, zeby moc usprawiedliwic swoja indolencje zyciowa. Każdy czasem się wzburza, tylko Bóg jest nieomylny. Kiedyś zrozumiesz że pisałem to dla