Wpis z mikrobloga

• 5
Ja p------ę. Żałosna podprogowa propaganda. Dlaczego wrzucasz taki chłam? Polki są najpiękniejsze na Świecie! Różnie to bywa, ale z reguły tak jest. Ogarnij swe życie prawiczku to może Cię to przestanie śmieszyć. :)
  • Odpowiedz
  • 4
@pacc9: XDDDDDDDDDDDDD o gurwa

Ty matołku nieświadomy, niech Pan odpuści Tobie grzechy przegrywie, żebyś już nim nigdy nie był. Pozdro
  • Odpowiedz
@pacc9: Jak już wziąłeś na poważnie śmieszny normicki obrazek z nocnej (xD), to mogę ci powiedzieć, że dostrzegam akurat jedną prawdziwą przewagę. Czeszka nie będzie przesiąknięta od młodości kościelną propagandą i wpojoną, udawaną miłością do pana jezuska itp.¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 2
@pacc9: Jak już wziąłeś na poważnie śmieszny normicki obrazek z nocnej (xD), to mogę ci powiedzieć, że dostrzegam akurat jedną prawdziwą przewagę. Czeszka nie będzie przesiąknięta od młodości kościelną propagandą i wpojoną, udawaną miłością do pana jezuska itp.

I właśnie dlatego będzie słabsza od Polki. Rozklapciała, rozjechana i oświecona bolcem przysłowiowa Czeszka. Bez urazy Czesi, walczę z taką symboliką Bestii.
  • Odpowiedz