Aktywne Wpisy
ArtBB +192
Mam takie hobby, że lubię porównywać na google maps widok z góry na osiedla z wielkiej płyty i nowe budownictwo. Szczególnie wyszukiwać takie miejsca gdzie leżą obok siebie. Betonowi oprawcy to najgorsze co spotkało kapitalistyczną Polskę.
#nieruchomosci #warszawa #polska #feels
#nieruchomosci #warszawa #polska #feels
źródło: pato1
Pobierz
Leher +563
Cześć, szybko minęło pół roku od ostatniej aktualizacji. Zapraszam was na ostatni* wpis z tej serii. Tym razem załączam nie tylko zdjęcia z Tuwima Sky na ulicy Tuwima 95, ale też zdjęcia z sąsiedniej inwestycji Tuwima Gardens na ulicy Tuwima 97 na której pół roku temu jeszcze się coś działo, słychać było dźwięki budowy. Od ostatniego wpisu trochę się zmieniło:
- zburzony został budynek obok wjazdu spod którego robiłem zdjęcia,
- brama zamknięta na
- zburzony został budynek obok wjazdu spod którego robiłem zdjęcia,
- brama zamknięta na
źródło: 20250330_155112
Pobierz

Po "The Rise of Skywalker" nie spodziewam się niczego dobrego, ale i nie przywiązuję większej wagi do ostatniego teasera.
Bardziej się martwię, że robiąc skok na kasę Disney postanowi ostatni raz "wykorzystać" Skywalkerów, zresztą tytuł na to wskazuje.
Zastanawiam się tylko, czy zrobią to tak bezczelnie, że np. duchy mocy pod postaciami Luke'a i Anakina postanowią zrobić "ostateczne rozwiązanie" kwestii Palpatine'a i Kylo.
Jakby nie patrzeć, przynajmniej jeszcze dla mnie "Gwiezdne Wojny" to przede wszystkim historia Anakina i jego syna. Cokolwiek próbowali osiągnąć, jakiegokolwiek wątki Rey, Finna, Poe czy Kylo są dla mnie kompletnie jałowe. Nie wiem, może młodszym się podoba. Myślę jednak, że w tej ostatniej części trylogii Disney postanowi wycisnąć portfele z osób podobnych jak ja, które poszłyby zobaczyć w kinie ostatnią vendettę ducha Anakina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, bo jeszcze dogrywkę w postaci Anakin vs Palpatine to bym na dużym ekranie obejrzał ¯\_(ツ)_/¯
#starwars
@Meybah: Gdyby jeszcze w EP3 potwierdziła się - choćby jakimś drobiazgiem - teoria o Darth JarJar, to byłoby małe arcydziełko, taki prawdziwy plot twist gdzie człowiek