Wpis z mikrobloga

#allegro #bot #kasa #cash #walek
Witam! Mam wystawioną pewną aukcję - na aukcji podaję reflinka i nic nie trzeba kupować na aukcji. Usilnie bot kupuje kilka przedmiotów z mojej aukcji i wpłaca pieniądze? Po co to robi? Gdzie jest wałek? Na 100% to jest ta sama osoba. Każde konto ma taki sam fałszywy adres
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Aukcja na allegro, wysyłka emailem jako opcja dostawy. Na aukcji zaznaczone, ze nie trzeb nic kupować :) Podany reflink w opisie aukcji. Osoba/bot przez ostatni tydzień kupił prawie 50 przedmiotów. Każdy z inneg konta/te same dane na koncie np. Miejscowość:Netflix
  • Odpowiedz
@kelly-smith żeby potem domagać się towaru. A Allegro zablokuje ci konto, bo nie wyślesz i łamiesz regulamin. Pieniądze będziesz musiała oddać, do tego nie dostaniesz zwrotu prowizji.
Kupuje zapewne ktoś, kto też sprzedaje i płaci opłaty, których ty unikasz
  • Odpowiedz
domagać się towaru. A Allegro zablokuje ci konto, bo nie wyślesz i łamiesz regulamin. Pie

@taktoto: niby tak, ale jeżeli towar zostanie wysłany przesyłka elektroniczną (zgodnie z tym, co podane jest w aukcji)?
  • Odpowiedz
no tak, nie mogę zrozumieć po co codziennie ktos to kupuje z innego konta i wpłaca kase przez payU, a następnie to kotno jest blokowane przez allegro. Dzięki!
  • Odpowiedz