Aktywne Wpisy
Leher +517
Cześć, zgodnie z obietnicą zapraszam do aktualizacji statusu prac na inwestycji Tuwima Sky, grupy HREIT w Łodzi. Zdjęcie wykonałem już po godzinie 16, stąd brak robotników na budowie. W porównaniu do ostatniego miesiąca na budowie mamy spore postępy:
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
wspaniała grupa, odmęty szaleństwa xD
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
#facebook #patologiazewsi #patologiazmiasta #divyzwykopem #bekazpodludzi
Powoli wygląda tak, że nawet testowego demopirata nie będzie sensu ściągać. Jakby ktoś z obliviona zrobiła kingsbounty i jedyne co, to podmienił walkę. t r a g e d i a
Wrażenia z gry: King’s Bounty 2 to śmiałe połączenie bieda-RPG z biedastrategią https://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=13491
25-minutowy wywiad po rusku, poprzecinany fragmentami gameplayu. Wygląda tragicznie ##!$%@?
#gry #crpg #strategie #kingsbounty
To, co pokazali to jest, moim zdaniem, solidny nagrobek - brakuje tylko epitafium.
WTFSTS!!??
No nie wiem, ponoć sprzedaż spadała z części na część. Z resztą ostatnia część była niedokończona do tego stopnia że musiałem ją zwrócić bo mi zwyczajnie nie działała(później dopiero za jakieś grosze ją kupiłem na wyprzedaży i jak nie działała tak nie działa) xD
@Zgrywajac_twardziela: Pewnie, że tak, ale WOTN i DS to nie były pełnoprawne gry z roboczego punktu widzenia. Mieli wszystkie puzzle i tylko je składali.
Mogło tak być w sumie xD
@Zgrywajac_twardziela: Standardowa praktyka. Najśmieszniejsze jest to, że na ich forum (1CC) użytkownicy wypisywali sobie dosłownie fragmenty kodu z ich poprawionymi wersjami, żeby coś zaczęło poprawnie działać w KBWOTN I KBDS (quest, przedmiot, umiejętność). Wystarczyło tylko to zebrać do kupy i wydać patch, ale nawet tego nie zrobili. #!$%@? po całości mają. Może KB2 będzie uśmiechem losu i pogrzebie ich za te praktyki. xD
A tak serio, ludziom nie dogodzisz. Zrobisz jeszcze raz to samo - źle. Wprowadzisz innowacje - źle. Force Awakens i the Last Jedi były tego świetnym przykładem xD
Nikt by się nie obraził za delikatne odświeżenie serii na nowym silniku i usprawnieniu mechanik, ale przede wszystkim na skończeniu i wypolerowaniu gry, co nie miało miejsca w przypadku wotn i ds.
A tak wygląda jakby wycięli większość elementów, które definiowały grę.
Nie znam żadnym SWgames poza kotorami, których i tak nie pamiętam. xD
@sejsmita: Nawiązywałem do filmów z najnowszej trylogii. Force Awakens było soft rebootem Nowej Nadziei i ludzie na to psioczyli, że wtórne, zero nowości itd. Potem wyszło Last Jedi, które nie powielało rozwiązań z poprzednich filmów i fabularnie potoczyło się w dość nieprzewidziany sposób i ludzie znowu psioczyli, ale tym razem właśnie, że nie było wtórne.
Mi tam nigdy
@Silvaren: To jest uproszczenie na granicy fałszu. TLJ nie ma sensu ani dla uniwersum, ani dla obecnie opowiadanej historii, ani też jako film. 1/3 to bełkot sjw, 1/3 to jakieś zapchaj dziury, a w ostatniej 1/3 można doszukać się jakiejś fabuły, której gdyby nie było, nikt by się nie zorientował. Może są tam jakieś szczątki, które można docenić, nie jestem fanem SW, ale jako całość to jest gorsze od z-horrorów na tv4 w środy o pierwszej w nocy.