Wpis z mikrobloga

@Shepard93: "Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz."

Życzę powodzenia w grze zwanej życiem, traktuj je jak grę MMO RPG, gdzie wszyscy mają wykupione premium a ciebie nie stać i jedyne czym możesz nadrabiać to młócenie non stop :)
  • Odpowiedz
@ipoproblemie: ja też myślałem, że mi się nie chce i wolę leniwe życie. Okazało się jednak, że to mój mózg i substancje chemiczne w organizmie działają nieprawidłowo, leki pomogły, nie do końca ale jest o wiele lepiej, nie chce mi się grać w gierki i spać aż tak dużo (chcociaż wciąż się zdarza), cieszy mnie samorozwój i pokonywanie kłód rzucanych mi pod nogi przez życie.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful:

Strasznie mnie w-----a jak mama cokolwiek do mnie mówi. Zapewne ma to związek z tym, że mocno przyczyniła się do s----------a mi życia. Da radę to jakoś naprawić? Tylko metody poparte badaniami naukowymi mnie interesują, kołczów majków zostawcie sobie. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
Życzę powodzenia w grze zwanej życiem, traktuj je jak grę MMO RPG, gdzie wszyscy mają wykupione premium a ciebie nie stać i jedyne czym możesz nadrabiać to młócenie non stop :)

@LajfIsBjutiful W sumie coś w tym jest, najbardziej w-----a ten ciągły grind, z kontem premium za forsę rodziców jest dużo łatwiej
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: I żadna gildia Cię nie chcę przyjąć, więc odpada content wymagający grupy graczy, a mający przewagę przez premium gankują Cię co jakiś czas, bo ''na tym polega gra".
  • Odpowiedz