Wpis z mikrobloga

@MirkoMax: o co chodzi z tymi huljakami? W wawie to rowerzyści na spółę z aktywistami z miasto janusze, zielonymi itd to sprawiają wrażenie jakby ehulajki były równie zle jak holokaust
  • Odpowiedz
@dorszcz: Tak do końca nie wiadomo. Najpierw przeszkadzało to że się je zostawia gdzie popadnie i ludzie się potykają, potem że 25km/h po chodniku to za szybko i ludzi się obala i "zabija". Dostawcy usług zaostrzyli wymogi względem pozostawiania, pojawiły się przepisy wpuszczające na legalu na ścieżki, to teraz że hulajnogi się palą.

Obstawiam gnębienie konkurencji pod jakiś nowy lub istniejący biznes. Co do e-transportu na ścieżkach rowerowych to luz
  • Odpowiedz
@dorszcz: TVN i gazeta wrocławska mają jakąś misje działania przeciw hulajnoga. Co chwila smarują kolejny artykuł choćby był identyczny jak poprzedni. Korzystam z appki google do czytania newsów, appka się nauczyła, że interesują mnie hulajnogi to mi wyświetla ciagle od nich artykuły - ciągle o tym samym, jakie to hulajnogi są złe i ludzie umierają
  • Odpowiedz
@MirkoMax @EL98: Wam prawaki naprawdę poryło już berety.
Dzień wcześniej TVN w faktach pokazał duży materiał o wypalaniu i wycinaniu puszczy amazońskiej. Widzieliście coś nt. problemów ekologicznych w #tvpis?
  • Odpowiedz
@FlasH: czy ja się odnosiłem do ekologii pożarów itp? Widzę jak tvn się pruje na e-hulajnogi to się wypowiedziałem na ten temat. Nie ma powodu aby się pruć i mnie od prawaków wyzywać. Mniej agresji bo szkoda życia na takie napinanie.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz