Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1907
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +168
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Tym razem na temat plecaka/torby na sprzęt. Szukam czegoś co pomieści aparat z optyką, filtry, ładowarki, baterie plus drona (Mavic Air) z osprzętem. Dodatkowo fajnie gdyby miało możliwość doczepienia statywu lub zmieszczenia gimbala.
Na razie jedynym spełniającym moje wymagania jest plecak Lowepro ProTactic BP 450 AW II ale kosztuje aż 850 zł.
Czy znajdę coś co spełni powyższe w niższej cenie?
#plecak #montaz #wideofilmowanie #drony #aparat
Ogólnie nie ma co oszczędzać żeby się nie w------o wszystko albo przemoklo w mżawce xD