Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@peetee: nikt z ligi polskiej, wlacz sobie ekstraklase a później premier league, la liga czy j----a tarcze wspolnoty. Zrozumiesz, o ile znasz sie na piłce, na jakim poziomie sa polskie kluby
  • Odpowiedz
nikt z ligi polskiej, wlacz sobie ekstraklase a później premier league, la liga czy j----a tarcze wspolnoty.

@preak: xDDDDDDD ale rozumiesz ze my nie jestesmy i nigdy nie bedziemy premier league. Powinniśmy celować w poziom lig średnich takich jak Holenderska, Portugalska albo Belgijska. Nie raz i nie dwa graliśmy z topowymi klubami z tych lig jak równy z równym a i zdarzało się że je eliminowaliśmy. Rozumiem też że powiesz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@peetee: nie, tylko liga polska to gowno, nie staliśmy nawet obok holenderskiej. Teraz wroc do trzepania kapucyna przy powtorkach legii z realem
  • Odpowiedz
nie, tylko liga polska to gowno, nie staliśmy nawet obok holenderskiej. Teraz wroc do trzepania kapucyna przy powtorkach legii z realem

@preak: aż tak Cie boli że ta gównoLegia zdołała zremisować z topową drużyną z POTĘŻNEJ LA LIGA? xD
  • Odpowiedz
@marcelus: Raptem wygrali 3-1 u siebie z Rygą, więc trudno tu mówić o rozjechaniu. To jest różnica 1 gola w stosunku do meczu z Piastem. A trzeba pamiętać, że te 2 gole dla Rygi w Gliwicach były totalnie absurdalne.
  • Odpowiedz
@preak: ja nie przypominam sobie ani jednego okrutnego w-------u z druzynami z drugiej europejskiej ligi. Z każdą drużyną gralismy jak rowny z rownym a porazki były nieznaczne
  • Odpowiedz
@marcelus: Bardziej czepiałbym się Lechii, która przegrała z zespołem gorszym od Kopenhagi i Midjtyland, którego trener miał czarną passę z PL zespołem (przegrał nawet w barwach Esbjerg z Ruchem Kociana w europejskich pucharach).
  • Odpowiedz