Aktywne Wpisy
rydzniznic +29
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Stalionnn +374
Na mieście to ja rozumiem bo może się zdarzyć sytuacja losowa ale plac się robi do bólu na kursach...
Ja zawsze robiłem na lusterka i instruktor do końca mnie namawiał żebym robił na sposób.
Zresztą to tak widać jak ktoś robi na sposób ten łuk.
Od razu egzaminatorzy widzą z kim mają doczynienia.
Komentarz usunięty przez autora
Jakby nie było lusterek w aucie
Ja się o tym dowiedziałem na kilka jazd przed egzaminem. Instruktor zapomniał mi pokazać a potem do końca przekonywał aby robić na sposób.
Na egzaminie zrobiłem na lusterka oczywiście.
@rvva1: Ale jak "na sposób"?
Jazda na łuku tyłem jest nawet łatwiejsza, bo ładnie wszystko widać w lusterkach. To przodem zawsze mi się gorzej jechało, bo nie widać końca maski.
Komentarz usunięty przez autora
@rvva1 mnie gościu nawet nie uczył na sposób, tylko od razu na lusterka i ogarnianie sytuacji, ale pan Zbyszek to był instruktor zajebisty, do tej pory korzystam z niektórych jego rad.
Teraz egzaminator y lubią sobie poprzestawiac tu pacholek 1m w przód drugi w tył