Aktywne Wpisy
Gotując w domu jako singielka oraz kupując produkty w marketach typu Biedronka.
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Ile złotówek potrzeba miesięcznie na samo jedzenie, żyjąc bardzo bardzo oszczędnie?
#pytanie #gotowanie #gotujzwykopem #pieniadze #zwiazki
Wraczek +242
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Miłość dziecka do rodziców, to zawsze więź wymuszona przez nature
#przegryw #takaprawda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #milosc
Komentarz usunięty przez autora
I odwrotnie
Tak?
brawo odkryłeś, że nie ma prawdziwej miłości xD
Miłość nastolatków. Niby głupia ale prawdziwa. Miłość kobiety 25+ która chce się ustatkować jest kalkulatywna.
@karloSolrak:
Natura wymusza więź wobec dziecka z wpadki, bo jest to korzystne dla natury.
Miłość do dziecka nieplanowanego nie jest taka sama jak do dziecka planowanego.
W przypadku nieplanowanego rodzice się „przekonują”
Komentarz usunięty przez autora