Aktywne Wpisy
Cancermoon +40
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#perfumy #sotn
Natomiast najbardziej czekam na 3 zapachy:
Oud Silk Mood to oudowa róża nie mogę się jej doczekać po tym jak sprawdzałem PdM Akaster
Ciel de Gum ma ciekawe nuty i mnie bardzo ciekawi
No i ten Grand
APOM
Baccarat
Lumiere Noire
Grand Soir
Oud Silk Mood
Oud Satin Mood
Popełnili ogromny błąd że nie próbowali od oud silk mood, ajk to będzie lepsze od Akastera a na to liczę, to będzie sztos !
Jak wrócę chętnie mogę flachy rozbierac, w październiku będę miał dużo czasu
Hehe, trzeba odkładać pinionzki ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Mam blisko do Missali, żeby większość przetestować no ale w takich cenach to żal nie brać. No i ma być ładnie zapakowane ʕ•ᴥ•ʔ
Ciekawe jak z tymi ekstraktami. Jak z trwałością i czy opłacalne są w porównaniu do edp.
Ciekawe czy wyczuwalny jest ciężar, oleistość, gęstość soku. Ja mam tak w YSL Opium edt z edp. Gdzie w edp aż prawie koncentracja
Koncentracja kosztuję i tu ceny zbliżają się jak
@SnoobDuog: No właśnie cena. Sample bardzo tanie po przeliczniku więc jak będę się rozpływał nad tymi, które zamówiłem to pewnie domówię ekstrakty z czystej ciekawości.
Nishane w widełkach 9,5-10,5 zł/ml. Tylko jakość i tę moc na wejściu to czuć, aż w nosie świdruje. Rozsyłam teraz Sultan Vetiver do paru osób no i obserwuję ceny ( ͡°
@SnoobDuog żadne perfumy się nie opłacają. Nie przeliczajmy naszej pasji na opłacalność w tym świecie gdzie liczy się tylko pieniądz.m ( ͡° ͜ʖ ͡°)