Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nickogo Podaj więcej gier jak możesz, ja aktualnie ogrywam dużo starszych gier, na których kiedyś nie miałem czasu, a teraz mam, bo przymierzam się do nowego sprzętu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@nickogo: Robię ten sam challenge, akurat wolne. Dopisuj jak możesz w miarę możliwości tytuły które ogrywasz, może coś się przypomni. :) Z moich najbliższych pozycji do odhaczenia będą: Dungeon Siege 1, Codename: Outbreak, Company of Heroes i aktualnie ogrywam ukochanego Fallouta 1.
  • Odpowiedz
@lenovo99: @PiotrLotr: @Pafeuuu: Twierdza działa elegancko, na gogu można pobrać w hd, robin hood wymaga fixa i grzebania w plikach gry, żeby zrobić 1080p ale działa i wygląda spoko.

Mam jeszcze Army Men RTS, Bloodrayne, Disciples 2, Sid Meiers Pirates, Warlords Battlecry 2 i Alien Nations na tę chwilę. Zrobiłem gameplaya, ale jest kijowy więc nigdzie nie wrzucam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nickogo Robina zawsze chciałem ograć, ale nie miałem nigdy okazji, dziena, tak samo z Sid Meiers Pirates ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Stare Fallouty muszę również po raz pierwszy ograć. Od siebie polecam trzy części Thiefa i Splinter Cella ()
  • Odpowiedz