Aktywne Wpisy

Graner +11

BadBoyIndygo +3
Krótka historia o moim powolnym odzyskiwaniu wiary w młodsze pokolenie:
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam

#pracbaza
@mokebe_bialy: tak, zmieniłem prace
Ale nie sugeruj się opinią anona w necie tylko rusz dupę do lekarza i rzuć tą pracę, bo jeżeli nie potrafisz znaleźć rozwiązania na taki problem, to znaczy, że problemu nie ma.
Bo co innego kot a co innego piątka dzieci.
No i pewne rzeczy przychodzą z czasem.
Komentarz usunięty przez autora
@bellazi: Mam odlozone i zwolnienia raczej sie nie boje. Po prostu za duzo mysle o swoich obowiazkach po pracy i jak najlepiej je wykonywac
To się nazywa doświadczenie.
To co teraz zajmuje ci cały dzień i musisz trzy razy sprawdzić czy dobrze a potem się okazuje że i tak spieprzyłas za kilka lat będziesz robić w tzw międzyczasie.
Ja bym się starał robić dużo różnych rzeczy żeby się otrzaskac z