Pracuje na stacji paliw połączonej ze sklepem wielobranżowym. Dzisiaj przyszło do mnie jakieś babsko, na oko 50 lat. Na ręce wytatuowane dont give up, różowa szminka i niebieski cień do powiek. Fryzura ala chce rozmawiać z menedżerem. No i mówi 20 deko mielonki regionalnej Szukam w lodówce, nie widzę. Pytam ją grzecznie czy gdzieś ja widzi bo nie wiem która to. Tak w ramach wyjaśnienia krótko tam pracuje i te wędliny mi się mylą bo wyglądają podobnie. A etykiety wbite tyłem do mnie więc nie pomaga. No i się zaczęło. - Co ja jestem żeby ci pokazać, podaj mi to tutaj natychmiast, ślepa jesteś, skandal, ona to zgłosi XDD #!$%@?łam się bo to był drugi wredny klient w przeciągu 15 minut. Odeszłam od lodówki i mówię jej, że niestety ale nie znam się na wędlinach dla podludzi. Żałujcie, że nie widzieliście jej miny xD aż się zapowietrzyła z #!$%@? i poleciała do kierowniczki xD
@Spajkodron3000: pewnie tamta baba probowała się jakoś dowartościować, twoim kosztem. W zakładzie u janusza zapieprza za minimalną, nie ma żadnych perspektyw, to wyżywa sie na kim popadnie.
@Maks9999 no mi potem opowiadały jak to jest z nią. Ona tu mieszkała na wsi, wyjechała do miasta i nagle wielka pani, która nami gardzi xD a jak przyjeżdża odwiedzić matkę to jej robi zakupy. I zawsze się czepiać. Że za grubo pokrojona szynka, że za cienko. Że za wolną obsługa albo za szybka bo ona się nie nadąża spakować.
No ja to akurat tylko obsługuje spożywcze rzeczy xd I akurat z tymi mielonkami jest taki problem, że jest ich kilka rodzajów i czasem jeszcze się gubię która jest która. @cotosietutajstanelo
@cotosietutajstanelo otóż nie tym razem, tutaj nie ma podwyżek xD jestem tu i tak na jakiś czas. A serio mówiąc to czasem możesz nawet nie widzieć gdzie co leży jak wszystko tyłem do ciebie. A babka zamiast pokazać albo chociaż zamknąć ryj to na mnie krzyczeć zaczyna
@JulienSorel przecież wtedy tylko dałam obojętnie jaki sos tak jak sobie klient życzył XDD ja nie wiem czemu wy wszędzie widzicie zarzutki. Niestety w pracy w której ciągle spotyka się ludzi #!$%@? zdążą się, że nerwy ci pójdą
Przecież połowa historyjek na mirko to zarzutki. Standardowy schemat, napisac coś zmyślonego o madkach, bombelkach albo Januszach biznesu i można strugać Pinokia pod plusiki aż wióry lecą. Albo ewentualnie jakiś wpis #!$%@? większość ludzi i obserwować gownoburze w komentarzach jak na przykład ten wpis
@Spajkodron3000: w takiej sytuacji mogłaś poszukać tej mielonki i podając ją grzecznie powiedzieć że przepraszasz że to tyle trwało ale ona do wczoraj była w dziale karmy dla psów ( ͡°͜ʖ͡°)
@volion: popatrz jeszcze raz na swój pomysł, potem na mój jedno wyżej potem znów na swój gdzie musisz coś szukać co nie wiesz co i się starać; ostatecznie i tak jej dasz zły i znowu na mój gdzie #!$%@? musisz a ta jeszcze zadowolona wyjdzie no popatrz tylko ok? popatrz i porównaj reasumując porównaj i popatrz
@Spajkodron3000: ah jak mnie tacy ludzie wkurzają jak ta babka i ludzie którzy cię krytykują. Chyba myślą że klient nas pan to nadal aktualny slogan. Nie ładnie agresja na agresję odpowiadać ale rozumiem cię.
Dzisiaj przyszło do mnie jakieś babsko, na oko 50 lat. Na ręce wytatuowane dont give up, różowa szminka i niebieski cień do powiek. Fryzura ala chce rozmawiać z menedżerem. No i mówi 20 deko mielonki regionalnej
Szukam w lodówce, nie widzę. Pytam ją grzecznie czy gdzieś ja widzi bo nie wiem która to. Tak w ramach wyjaśnienia krótko tam pracuje i te wędliny mi się mylą bo wyglądają podobnie. A etykiety wbite tyłem do mnie więc nie pomaga.
No i się zaczęło.
- Co ja jestem żeby ci pokazać, podaj mi to tutaj natychmiast, ślepa jesteś, skandal, ona to zgłosi
XDD
#!$%@?łam się bo to był drugi wredny klient w przeciągu 15 minut. Odeszłam od lodówki i mówię jej, że niestety ale nie znam się na wędlinach dla podludzi.
Żałujcie, że nie widzieliście jej miny xD aż się zapowietrzyła z #!$%@? i poleciała do kierowniczki xD
A i nie mam nic do mielonki, po prostu babsko mnie #!$%@?ło.
#pracbaza #truestory #starebaby1234
I akurat z tymi mielonkami jest taki problem, że jest ich kilka rodzajów i czasem jeszcze się gubię która jest która.
@cotosietutajstanelo
A serio mówiąc to czasem możesz nawet nie widzieć gdzie co leży jak wszystko tyłem do ciebie. A babka zamiast pokazać albo chociaż zamknąć ryj to na mnie krzyczeć zaczyna
Przecież połowa historyjek na mirko to zarzutki. Standardowy schemat, napisac coś zmyślonego o madkach, bombelkach albo Januszach biznesu i można strugać Pinokia pod plusiki aż wióry lecą. Albo ewentualnie jakiś wpis #!$%@? większość ludzi i obserwować gownoburze w komentarzach jak na przykład ten wpis
@Spajkodron3000: podała ci pięknie rozwiązanie na tacy ( ͡° ͜ʖ ͡°) od teraz za każdym #!$%@?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
potem znów na swój gdzie musisz coś szukać co nie wiesz co i się starać; ostatecznie i tak jej dasz zły
i znowu na mój gdzie #!$%@? musisz a ta jeszcze zadowolona wyjdzie
no popatrz tylko ok? popatrz i porównaj
reasumując porównaj i popatrz
Nie ładnie agresja na agresję odpowiadać ale rozumiem cię.