Wpis z mikrobloga

Witam. A natomiast dzisiaj odpada historia, która miała 30.16% głosów i zajmuje 5. miejsce. Oczywiście wciąż głosujecie na najmniej lubiany przez Was przedmiot szkolny. Do dzieła! ( ͡º ͜ʖ͡º)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
oba-manigger - Witam. A natomiast dzisiaj odpada historia, która miała 30.16% głosów ...

źródło: comment_Rpb4PEcd3aplnb0jzJtANNIlEwFLtxH5.jpg

Pobierz

ZAGŁOSUJ NA NAJMNIEJ LUBIANY PRZEDMIOT SZKOLNY:

• geografia 27.7% (856)
  • j. angielski 11.2% (345)
  • matematyka 31.3% (965)
  • w-f 29.8% (920)

Oddanych głosów: 3086

• 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oba-manigger: Ta matematyka wisi tutaj tylko dlatego, bo 3/4 głosujących dało się zastraszyć grupie kuców według których ,,kto głosuje na matematykę ten jest durniem". No i nie chcą w swoich oczach wyjść na durniów/mało inteligentnych.
  • Odpowiedz
Jakim cudem w-f jeszcze nie odpadł ? W moim technikum jedynym uznawanym sportem była piłka nożna i oczywiście "gała" non stop, o siatkówce można było pomarzyć, bo przecież podludzie w to grają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
co za ćwoki głosowały na historię... nie moja wina, ze mieliście gamoni nauczycieli, którzy zbyt skupiali się na datach. Historia to najbardziej fascynujący przedmiot z tych do czasu liceum, wymagający najmniej od ucznia - wystarczy czytać i poznawać to jak żyli i myśleli ludzie przed nami, widzieć schematy zachowań, decyzji itd.
  • Odpowiedz
  • 12
@FrasierCrane historia to jedna wielka wojna i nauka tego, kto z kim pod czyim dowództwem się nap*ierdalał + wkuwanie dat - podziękował.

• Odpowiedz
Angielski. Jako że mam jako taki talent do języków to poza szkołą uczyłem się anglika, w szkole niemiecki rozszerzony. Przychodzi liceum i pach angielski od zera i trzeba patrzyć jak się p0lacy alfabetu uczą ja p------e horror. Oczywiście ten ich "główny" język czyli w tym wypadku niemiecki też był na żałosnym poziomie. Ogólnie słabe liceum miałem i g---o się tam nauczyłem. W tym roku chyba zdawalność poniżej 70% może w końcu zaorają
  • Odpowiedz
miało się ze sprawdzianu o Mezopotamii, Egipcie oraz greckich/rzymskich/egipskich bóstwach 6

@Ag90: to akurat najmniej przydatne tematy na historii xD
  • Odpowiedz
  • 1
@xVolR poznawanie kultur dawnych cywilizacji, zwłaszcza łacińskiej, na której Europa się opiera, jest dla mnie o wiele ciekawsze, aniżeli to, kto z kim się kiedy napieprzał ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Ag90: Ciekawsze nie znaczy przydatniejsze. Raczej lepiej znać historie sprzed kilkudziesięciu lat, niż tą sprzed kilku tysięcy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz