Wpis z mikrobloga

@LowTestBoi: Właśnie chciałem mieć trochę wieccej energii, ale nie zauważyłem aby było jej wiecej. Jak pisałem wyżej, wiem że byłoby ze mną gorzej bo wzrosła moja pewność siebie i lęki zmalały.
@anonanonimowy321:
To za często moim zdaniem. Każdy ma jakiś limit po przekroczeniu którego doświadcza negatywnych efektów. U mnie po codziennym waleniu czułem się jak dętka. Najlepiej byłoby aby każdy zrobił sobie nofapchallenge na 3 miesiące i sam
  • Odpowiedz
@pijekubusplay: gdyby nie nofap to bym nie znalazł powodu aby przestać. Uważam że nofap jest też dla mnie bo byłem uzależniony, pierwsze 2 miesiące były ciężkie. Tyle lat walenia, nie da się ot tak tego rzucić.

Nie wiem na jakie rezultaty liczyłeś skoro żadne sie nie spełniły, możesz napisać? Badałeś hormony, TSH (tarczyce), suplementowałeś się czymś, wprowadziłeś inny zdrowy nawyk do swojego życia?

Liczyłem na wiecej energii. Choruję na głowe
  • Odpowiedz
@Zawilecc: ja dużo nie wymagam, chce tylko wiecej energii, tyle ile mają normalni ludzie. Zacząłem nofap bo przeczytałem o skutkach ubocznych walenia i pomyślałem że może to mi szkodzi i że warto spróbować.
Boli mnie to że jestem słabszy niż inni, fizycznie i psychicznie nie wyrabiam, sądziłem że walenie pogarsza sytuację, co zresztą jest prawdą moim zdaniem. Nie zamierzam przestać nofapu.
  • Odpowiedz
@pijekubusplay: Z wyników to mi wyszedł niski testo, ale to było jeszcze przed siłownią i nofapem. Muszę znowu sprawdzić czy nadal jest nisko. Reszta badań wyszła ok.
Już leczę się u psychiatry ze słabym skutkiem. Jeden lek na mnie działał bardzo dobrze, stałem się dynamicznym gościem ale przestał działać. Po tym wnioskuję że to wina chemii w mózgu.
  • Odpowiedz